TOP 20 vloggeri din Moldova – octombrie 2018

___

 

Vloggingul face furori în lumea întreagă și Moldova nu este o excepție. În luna octombrie Blogtop a monitorizat 103 vloggeri,  care au publicat 176 clipuri video pe conturile lor de Youtube. Astăzi îți propunem să-i cunoști pe cei mai populari 20 de vloggeri din Moldova în luna octombrie. 

Topul lunar este creat exclusiv în baza activității din perioada 01-31 octombrie 2018 și se referă doar la activitatea vloggerilor pe canalele de YouTube.  Acesta poate fi diferit de topul vloggerilor la ora actuală. Blogtop nu monitorizează vlogurile încărcate prin Facebook videos.

___

1. Jasmina Show

Jasmina este cea mai mică vloggeriță din topul Blogtop, dar și prima în clasamentul celor mai populari. ”Jasmina Show” este un vlog pentru copii și părinți, unde o să găsești videoclipuri vesele, interesante, distractive și totodată educative. În luna monitorizată, unul dintre clipurile video ale Jasminei a devenit viral, acumulând 1.710.000 de vizualizări pe YouTube.

2. Ana Beregoi

Ana Beregoi este o tânără energică și talentată, căreia îi place să se distreze. În paralel cu vlogul său, Ana face ore de dans și nu pierde nici o ocazie să distribuie fimulețe în care dansează și se distrează alături de prietenii ei.

3. Iuliana Beregoi

Iuliana Beregoi, interpretă de muzică din Republica Moldova se află azi pe locul al treilea în clasamentul celor mai populare vloguri din Moldova. Clipurile video ale Iulianei sunt vizualizate de zeci de mii de oameni în fiecare lună, iar pe vlog postează materiale video cu prestațiile ei de la diferite evenimente, dar și vloguri cu diverse activități.

4. Vasco Tataru

Vasco Tataru este un tânăr pasionat de vlogging din Moldova, care are peste 365 de mii de abonați pe contul lui de YouTube. Pe vlog distribuie lucruri interesante și provocări oe care le primește de la urmăritorii săi.

5. Ilie’s vlogs

Ilie rămâne unul dintre cei mai populari vloggeri de la noi. În luna monitorizată Ilie a publicat nouă clipuri video, care au adunat împreună câteva sute de mii de vizualizări.

6. Andreea Bostanica

Andreea Bostanica este o vloggeriță din Moldova care este pasionată și de muzică. Andreea are priză în rândul tinerilor, peste 164.900 de abonați urmărindu-i activitatea pe contul ei de YouTube.

7. Banca de Bancuri

Valeriu Rașcu este inițiatorul proiectului ”Banca de Bancuri”, dar și autorul filmulețelor care ne fac să râdem de fiecare dată. Cel mai amuzant video din luna octombrie a strâns peste 140 de mii de vizualizări pe canalul său de YouTube.

8. Katy Black

Un alt vlog popular, în mod special popular printre adolescenți, este cel al Ecaterinei Pocitarenco, cunoscută după numele ”Katy Black”. Publică lunar materiale video în care poveștește despre viața ei, dar și despre alte evenimente interesante.

9. Emisiunea Lumina

Emisiunea Lumina este un produs media de umor, realizat de Andrei Bolocan. Autorul analizează și comentează într-o manieră umoristică cele mai fierbinți evenimentele din țară.

10. Zâmbărele

Actriţă teatrulului „Ion Creangă”, dar și profesoară de dicţie, Victoria Roșca este autoarea vlogului Zâmbărele. Timpul său liber acesta și-l ocupă filmând clipuri video despre durerile și bucuriile omenești de fiecare zi. A început vloggingul pe când era în Italia, unde îngrijea de o bătrână, iar în scurt timp a devenit virală în online-ul moldovenesc.

11. Andrew TruckDriver

Andrei este un șofer de camion care are un jurnal video de călătorie, în care împărtășește momentele cu adevărat captivante din aventura lui prin diferite țări ale lumii. De asemenea, el vine și cu sfaturi pentru toți conducătorii de TIR peste hotarele țării.

12. Scaun la cap

La mijlocul topului celor mai populari vloggeri din Moldova în luna octombrie, se află Elena Burlacu, autoarea vlogului ”Scaun la Cap”. Elena spune că se inspiră din viața cotidiană pentru a crea clipuri video pline de umor, ironie și sinceritate. Urmăriți mai jos cel mai viral clip video al Elenei în luna octombrie.

13. Burlacu TV

Mihail Burlacu este autorul din spatele blogului ”BurlacuTV”. Acesta a devenit cunoscut pentru experimente sociale pe care le-a realizat atât pe străzile din Chișinău, dar și în capitala României. În ultimul timp, Mihai face farse și speră că prin ele să ajungă la inima oamenilor, dar totodată și să-i educe.

14. Anna Tulgara (all.in)

În comunitatea vloggerilor intră și Anna Tulgara,  tânără ce a absolvit Facultatea de Jurnalism și care aduce ceva nou în spațiu virtual. Are circa 7800 de abonați, iar printre invitații emisiunii ei ”All in” se numără Angela Gonța, Emilian Crețu, actorul Cătălin Lungu și mulți alții. Una dintre invitatele Annei în luna octombrie a fost jurnalista Natalia Morari, iar cum a decurs interviul urmăriți accesând link-ul de mai jos.

15. The Duck Show

Ilie Plămădeală, realizatorul emisiunii ”The Duck Show”, a revenit în forță la vlogul său. Episodul din luna octombrie a fost unul pe un subiect controversat, iar dacă v-am făcut curioși, urmăriți-l mai jos.

16. Nanu Danu

Vlogul ”Nanu Danu” aparține lui Dan Cebotari, tânărul care aduce oamenilor zâmbetul pe buze. Autorul vlogului creează conținut plin de umor, iar dacă vrei să vizionezi parodii sau alte clipuri video inspirate din situațiile de zi cu zi, atunci canalul ”Nanu Danu” e pentru tine.

17. Vlada Boțan

Vlada Boțan este o tânară veselă și sociabilă care adoră să cânte și să danseze! Își împărtășește aceste pasiuni cu fanii pe canalul său de YouTube, pe care l-a creat în anul 2016. În episodul din octombrie, Vlada a fost provocată să guste dulciuri din Lituania.

18. SunChase Journey

SunChase Journey este canalul unui cuplu care își cuceresc urmăritorii prin locurile inedite care le vizitează. Luminița și Costi țin un jurnal video de călătorii, unde publică recenzii despre destinațiile vizitate. În perioada monitorizată, aceștia au vizitat Sri Lanka, iar despre cele mai interesante locuri ne povestesc în vlog.

19. Viktor Mooz

Viktor Mooz este un moldovean de 20 de ani și care face facultatea la București. Își dorește să poată schimba ceva în această lume și să vadă mai multe zâmbete și fețe mai optimiste. De aceea, autorul spune că a luat naștere canalul de YouTube ”Viktor Moozz”, pentru a fi o soluție pentru situaiile mai plictisitoare sau mai triste.

20. Oleg Brega

Cunoscutul apărător al drepturilor omului, Oleg Brega, combină jurnalismul, arta cinematografică, politica și îndemnă publicul să găsească curajul să se implice mai mult în viața socială a localității unde trăiesc.


Blogtop.md este un proiect social, necomercial și apolitic care a fost creat pentru a susține și promova creatorii de conţinut online independent. Blogtop.md este dedicat bloggerilor, vloggerilor şi jurnaliştilor independenţi, indiferent de etapele la care se află, şi vine să-i conecteze pe aceştia într-o comunitate online activă, oferind și un instrument prin care își pot testa impactul vlogurilor/articolelor publicate. Totodată și publicul are la îndemână o platforma unde poate urmări toate articolele și vlogurile din Moldova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *