TOP 20 vloggeri din Moldova – august 2019

___

___

Ultima lună de vară a trecut, dar roadele le culegem acum. Blogtop continuă să monitorizeze vloggerii din Republica Moldova. Topul prezintă cei mai populari 20 de vloggeri în luna august înscriși pe platforma noastră. Chiar dacă vara s-a sfârșit, autorii par a fi și mai activi. Deci, hai să vedem ce au făcut ultimele zile de vacanță și ce ne pregătesc în continuare.

Reamintim că topul lunar este creat exclusiv în baza activității din perioada 01-31 august 2019 și se referă doar la activitatea vloggerilor care au canale pe YouTube.  Acesta poate fi diferit de topul vloggerilor la ora actuală. Blogtop nu monitorizează vlogurile încărcate prin Facebook videos. Din topul lunii august au fost excluse vlogurile dedicate copiilor, acestea se vor regăsi într-un alt clasament Blogtop.

___

1. Andreea Bostanica

Pe poziția de frunte în top se află tânăra vloggeriță Andreea Bostanica. Urmăritorii ei știu deja că Andreea este pasionată de muzică, dar și de vlogging. Dorința tinerei în luna august a fost să ajungă la 300.000 de abonați pe canalul său. Pentru asta a publicat filmulețe video cu peripeții și provocări interesante. Urmărește-le accesând linkul de mai jos.

2. Iuliana Beregoi

Ne-am obișnuit să o vedem pe Iuliana Beregoi pe primele poziții din clasamentul nostru.  Interpreta și actrița, tânăra cucerește cu pași rapizi publicul din Moldova și România. Pe vlog postează materiale video cu prestațiile ei de la diferite evenimente, dar și video cu diverse activități. În luna august Iuliana a reușit să meargă la concertul Arianei Grande. Vezi cum a fost vizionând video de mai jos.

3. Orange Blue

Eugen Anghel, autorul proiectului Orange Blue, este recunoscut pentru clipurile sale cu diverse tutoriale, trucuri și experimente haioase. În luna august a reușit însă să te surprindă cu un tutorial delicios, cum a spus-o chiar el. Accesați linkul de mai jos și vedeți ce a pregătit Orange Blue de data aceasta. De asemenea vei găsi și partea a doua a călătoriei sale la bunkarul din satul Olișcani, r. Șoldănești.

4. Ana Beregoi

În ultima lună de vară Ana Beregoi a savurat zilele de vacanță la maxim, a călătorit în Grecia, a primit cadouri din Londra și a făcut multe alte lucruri interesante. Ana Beregoi este sora mai mică a Iulianei Beregoi, la fel de energică și talentată. În paralel cu vlogul său, Ana face ore de dans și nu pierde nici o ocazie să distribuie filmulețe în care dansează și se distrează alături de prietenii ei.

5. Ilie’s vlogs

Ilie Bivol a revenit de ceva vreme pe canalul său de YouTube. Acum însă a revenit și în topul nostru. În luna august acesta a publicat mai multe clipuri video. Unul dintre cele mai populare este episodul în care Ilie își hrănește fanii pe stradă. Vizionează filmulețul mai jos.

6. Banca de Bancuri

Printre cei mai populari vloggeri din Moldova se numără și Valeriu Rașcu de la ”Banca de Bancuri”. Pe vlog sunt depozitate ”cele mai bune glume și cele mai amuzante momente din viața de zi cu zi”, spune autorul. În luna monitorizată Valeriu a  scos două videouri, unul dintre ele despre cum moldovenii invită prietenii la nuntă.

7. SunChase Journey

Vlogurile create de Costi și Luminița au un farmec aparte. În august au sărbătorit se pare că luna de miere în Muntenegru. Mai multe filmulețe video din acest loc vei urmări pe canalul SunChase Journey de pe YouTube. SunChase Journey este canalul unui cuplu călător care își cuceresc urmăritorii captând momente și locuri inedite din țările pe care le vizitează. Luminița și Costi țin un jurnal video de călătorii, unde publică recenzii despre destinațiile vizitate.

8. Cebotari Reghina

Dacă urmăriți topul nostru, știți că nu se poate fără ceva delicios. De vreme bună în topul nostru o găsim pe Reghina Cebotari, cea care ține un vlog culinar. Pe canalul ei cu peste 30 de mii de abonați, găsiți rețete de patiserie și nu doar, toate explicate pas cu pas. Una dintre cele mai apreciate rețetă din această lună este desertul din copilăria autoarei pe care i-l pregătea mama. Vedeți și voi cum a ieșit.

9. Olesea Slavinski

Încă un vlog culinar care provoacă internauții la gătit este cel al Olesei Slavinski. Canalul ei este unul foarte util când ai nevoie de niște idei pentru a pregăti ceva gustos. În luna august, Olesea a gătit ceva special. Urmărește mai jos despre ce e vorba.

10. Danutax

Urmează încă un vlog gustos și anume al Danielei Cibotaru. Tânăra vloggeriță este pasionată în secret de patiserie, de aceea pe canalul ei aveți șansa să urmăriți rețetele unor deserturi apetisante. Luna aceasta cel mai urmărit video este acel în care Daniela gătește biscuiții Minciunele crocante ca la bunica.

11. Vlada Boțan

Cu peste 69 de mii de abonați, vlogul Vladei Boțan se regăsește iarăși în topul celor mai populare canaluri de YouTube din țara noastră. Vlada este o tânară veselă și sociabilă care învață, cântă și se distrează. Pe canalul său de YouTube împărtășește aceste pasiuni cu fanii și prietenii ei.  În ultima lună de vară Vlada a scos o piesă nouă, un cover și un video în care a dat sfaturi tinerelor cum să facă ca să placă băieților.

12. Zâmbărele

Actriţă teatrulului „Ion Creangă”, Victoria Roșca început vloggingul vara anului 2016, pe când era în Italia, unde îngrijea de o bătrână, iar acum a ajuns să fie una dintre cele mai populare vloggerițe din online-ul moldovenesc.

13. AutoBlog.MD

AutoBlogMD este canalul oficial de YouTube al celui mai popular site auto din Republica Moldova. Un canal pentru toți pasionații de mașini și cai putere. Teste drive și multe lucruri interesante pentru toți iubitorii de automobile. În luna august băieții de la AutoBlogMD au sărbătorit ziua independenței Republicii Moldova printr-un proiect auto-turistic prin locurile frumoase din țara noastră.

14. Nanu Danu

Proiectul Nanu Danu a luat naștere în aprilie 2016, dintr-o glumă, spune autorul. Fiind inspirat din întâmplările și cazurile hazlii din viața de zi cu zi a decis să creeze filmulețe. Danu afirmă că „ Viața e prea scurtă ca să fim triști”. El face totul ca oamenii să râdă. Urmăriți ultimul lui vlog și vă veți convinge.

15. Oleg Brega

Cunoscutul apărător al drepturilor omului, Oleg Brega, combină jurnalismul, arta cinematografică, politica și îndemnă publicul să găsească curajul să se implice mai mult în viața socială a localității unde trăiesc.  Oleg a anunțat că intenționează să candideze independent la alegerile parlamentare noi pentru circumscripția nr. 33 ce include suburbiile Codru, Durlești, Sîngera, Băcioi și Trușeni din municipiul Chișinău. Vezi ce subiecte a abordat în luna august accesând link-ul de mai jos.

16. Andrew TruckDriver

După cum vă dați seama autorul vlogerului cu nr. 16 din topul nostru este Andrei și este șofer de camion. Andrei menține un jurnal video de călătorie, în care împărtășește momentele cu adevărat captivante din aventura lui prin diferite țări ale lumii. De asemenea, vine și cu sfaturi pentru toți conducătorii de TIR de peste hotarele țării. La începutul lunii august a povestit într-un video cum a început activitatea pe tir.

17. Moldova Yesterday

Băieții de la Moldova Yesterday au urcat două locuri în topul nostru față de luna iulie. În unul dintre filmulețele lunii august, aceștia fac haz de necaz de modul cum fac moldovenii reparație. Moldova Yesterday este un canal de Youtube de divertisment în spatele căruia se află o echipă formată din persoane creative, care provin din sfere diferite ale muncii. Aceștia regizează anumite situații amuzante din viața moldovenilor și fac haz de necaz pe seama știrilor din Moldova.

18. Ruxy

Ruxy a revenit în clasamentul celor mai populari vloggeri din Moldova. Vlogul său este un “produs” ce conține ironie, sarcasm și dulceață. Nu este recomandat persoanelor fără simțul umorului. În luna monitorizată, a încărcat două clipuri video care au strâns împreună peste 29 de mii de vizualizări. Vă invităm să le urmăriți mai jos și să decideți care v-a plăcut mai mult.

19. Anna Tulgara

Anna Tulgara este o tânără ce a absolvit Facultatea de Jurnalism și care aduce ceva nou în spațiu virtual. Are circa 12.300 de abonați, iar printre invitații emisiunii ei de divertisment ”All in” se numără Angela Gonța, Emilian Crețu, actorul Cătălin Lungu, vloggerița Ruxy Ghimp, Lilu, Nanu Danu și mulți alții. În luna august a scos doar un interviu, de data aceasta cu Viktoria Tunc, video care a acumulat peste 34 de mii de vizualizări.

20. Emilian Crețu 

Emilian Crețu este admirat pentru carisma sa, dar și pentru clipurile pline de umor pe care le realizează. Urmăriți mai jos cel mai popular clip al său din luna august. Acesta a fost vizualizat de mai mult de 15 mii de oameni pe canalul său de YouTube.

Blogtop.md este un proiect social, necomercial și apolitic care a fost creat pentru a susține și promova creatorii de conţinut online independent. Blogtop.md este dedicat bloggerilor, vloggerilor şi jurnaliştilor independenţi, indiferent de etapele la care se află, şi vine să-i conecteze pe aceştia într-o comunitate online activă, oferind și un instrument prin care își pot testa impactul vlogurilor/articolelor publicate. Totodată și publicul are la îndemână o platforma unde poate urmări toate articolele și vlogurile din Moldova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *