TOP 20 vloggeri din Moldova – noiembrie 2018

___

___

Blogtop continuă să monitorizeze vlogurile din Moldova prezente pe YouTube. Aflați din analiza de mai jos cine au fost preferații publicului în luna noiembrie. Blogtop a monitorizat 109 vloggeri care au publicat 186 clipuri video pe conturile lor de Youtube și au adunat circa 7,7 mln de vizualizări. 

Topul lunar este creat exclusiv în baza activității din perioada 01-30 noiembrie 2018 și se referă doar la activitatea vloggerilor care au canale pe YouTube.  Acesta poate fi diferit de topul vloggerilor la ora actuală. Blogtop nu monitorizează vlogurile încărcate prin Facebook videos.

___

1. Jasmina Show

Jasmina, cea mai mică vloggeriță din topul Blogtop își menține poziția de lider în clasamentul celor mai populari vloggeri din Moldova. ”Jasmina Show” este un vlog pentru copii și părinți, unde o să găsești videoclipuri vesele, interesante, distractive și totodată educative. În luna noimebrie, canalul său a depășit cifra de 513.300 de abonați.

2. Banca de Bancuri

”Banca de Bancuri” a lui Valeriu Rașcu se află azi pe poziția secundă în topul celor mai populare vloguri din Republica Moldova. Autorul filmulețelor amuzante inspirate din viața cotidiană vine și de această dată cu ceva tare interesant. Cel mai popular clip video a acumulat peste 200.000 de vizualizări pe canalul de YouTube și ”Banca de Bancuri” a urcând 5 poziții în clasamentul Blogtop.

3. Iuliana Beregoi

Interpreta de muzică din Republica Moldova, Iuliana Beregoi deține un vlog  care menține o activitate constantă și activă. Clipurile video ale Iulianei sunt vizualizate de sute de mii de oameni în fiecare lună, iar pe vlog postează materiale video cu prestațiile ei de la diferite evenimente, dar și vloguri cu diverse activități.

4. Andreea Bostanica 

Andreea Bostanica este o tânără interpretă și vloggeriță din Moldova. Este o fire activă, creativă, pasionată de muzică și dans. Își dedică majoritatea timpului acestor pasiuni, pe care le îmbină armonios.

5. Ana Beregoi

Ana Beregoi este sora mai mică a Iulianei Beregoi, la fel de energică și talentată. În paralel cu vlogul său, Ana face ore de dans și nu pierde nici o ocazie să distribuie fimulețe în care dansează și se distrează alături de prietenii ei.

6. Ilie’s vlogs 

Pe locul al șaselea în top 20 vloguri din Moldova este nimeni altul decât Ilie Bivol.  Ilie rămâne unul dintre cei mai populari vloggeri de la noi. În luna monitorizată, Ilie a publicat două clipuri video, care au adunat împreună câteva sute de mii de vizualizări și comentarii. Recent, Ilie și-a anunțat fanii că nu își vinde canalul de YouTube, dar promite să revină la vlogul său cât de curând.

7. Andrew TruckDriver

Andrei este un șofer de camion care are un jurnal video de călătorie, în care împărtășește momentele cu adevărat captivante din aventura lui prin diferite țări ale lumii. De asemenea, el vine și cu sfaturi pentru toți conducătorii de TIR peste hotarele țării.

8. Zâmbărele 

Victoria Roșca, autoarea vlogului Zâmbărele este actriţa teatrulului „Ion Creangă”, dar și o bună profesoară de dicţie. Cu fiecare episod, ne demonstrează cât de amuzante și comice pot fi unele situații cotidiene a moldovenilor. Este populară și pe Facebook, acolo unde activitatea ei este apreciată de peste 149.000 de oameni.

9. Emisiunea Lumina

Emisiunea Lumina este un produs media de umor, realizat de Andrei Bolocan. Autorul analizează și comentează într-o manieră umoristică cele mai fierbinți evenimentele din țară.

10. Anna Tulgara (all.in)

Anna Tulgara este o tânără ce a absolvit Facultatea de Jurnalism și care aduce ceva nou în spațiu virtual. Are peste 9000 de abonați, iar printre invitații emisiunii ei de divertisment ”All in” se numără Angela Gonța, Emilian Crețu, actorul Cătălin Lungu, vloggerița Ruxy Ghimp, Lilu, Nanu Danu și mulți alții. Vedeți cu ce idee ingenioasă a venit în luna noiembrie în interviul de mai jos.

11. Vlada Boțan

Vlada Boțan este o tânară veselă și sociabilă care învață, cântă, se distrează și face vlogging. Pe canalul său de YouTube împărtășește aceste pasiuni cu fanii și prietenii ei. Accesați clipul de mai jos pentru a urmări cel mai popular vlog al Vladei din luna noiembrie.

12. Burlacu TV

Un alt vlog popular este ”BurlacuTV”, creat de Mihail Burlacu. Acesta a devenit cunoscut pentru experimente sociale pe care le-a realizat atât pe străzile din Chișinău, dar și în capitala României. În ultimul timp însă, Mihai face tot mai multe farse.

13. SunChase Journey

Dacă doriți să cunoașteți și să descoperiți cât de frumoasă este lumea în care trăim, urmăriți vlogul ”SunChase Journey”. Autorii acestuia, Luminița și Costi, vă vor oferi jurnale de călătorie din fiecare destinație turistică vizitată. În luna noiembrie, aceștia au vizitat Mare Zid Chinezesc, iar pentru mai multe detalii din călătoria lor, vă propunem să urmăriți clipul de mai jos.

14. Academia Rockit

Academia Rockit este un canal educațional despre marketing, creat cu scopul de a instrui tinerii în acest domeniu. Ion Mocan, autorul filmulețelor, ne ajută să ținem pasul cu progresul tehnologic, mereu în dezvoltare.

15. Mount’s Vlogs

”Mount’s Vlogs” este vloggerul din Moldova care povestește experiența sa în calitate de șofer de TIR în America.  Dacă ești pasionat de mașini și călătoriile lungi, atunci stai aproape.

16. Valerie’s Food Vlog

Valeria Țurcanu este un cunoscut food blogger și vlogger din Republica Moldova. Își descrie pasiunea pentru gătit ca fiind o mare plăcere, și nu o necesitate. ”Valerie’s Food Vlog” este locul rețetelor ușor de preparat și gustoase din bucătăria tradițională și internațională. În luna acesta, autoarea a provocat-o pe invitata ei să pregăteacă ceva delicios împreună.

17. Valik

Valik este pseudonimul lui Valentin Cotovici, un tânăr pasionat muzică și vloguri. Episodul despre ”Salvatorul clasei” a fost cel mai vizualizat material video de pe vlogul său. Pentru a-l putea viziona, vă invităm să accesați link-ul de mai jos.

18. Oleg Brega

Cunoscutul apărător al drepturilor omului, Oleg Brega, combină jurnalismul, arta cinematografică, politica și îndemnă publicul să găsească curajul să se implice mai mult în viața socială a localității unde trăiesc.

19. Dinca Vlogs

Dinca Vlogs este un canal de YouTube care conține tutoriale despre machiaj, îngrijirea pielii și a părului, dar și multe altele, dedicate în mod deosebit fetelor.  Dinca mai deține și un blog.

20. Emilian Crețu – Da Sunt Român

Actorul Emilian Crețu este un fenomen incontestabil pe internet. Prezentatorul realizează emisiunea „Da Sunt Român” pe contul său de YouTube, unde publică o serie de parodii originale și pline de umor. Publicul apreciază materialele video de divertisment, carisma și abilitățile artistice ale autorului.

Blogtop.md este un proiect social, necomercial și apolitic care a fost creat pentru a susține și promova creatorii de conţinut online independent. Blogtop.md este dedicat bloggerilor, vloggerilor şi jurnaliştilor independenţi, indiferent de etapele la care se află, şi vine să-i conecteze pe aceştia într-o comunitate online activă, oferind și un instrument prin care își pot testa impactul vlogurilor/articolelor publicate. Totodată și publicul are la îndemână o platforma unde poate urmări toate articolele și vlogurile din Moldova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *