TOP 20 vloggeri din Moldova – noiembrie 2017

___

Blogtop continuă să monitorizeze vloggerii din Republica Moldova. Topul prezintă cei mai populari 20 de vloggeri înscriși pe platforma Blogtop. În noiembrie 2017, clipurile celor 20 de vloggeri au fost vizualizate de peste 5.2 mln ori, iar pe canalele lor de YouTube au fost publicate 146 de episoade video noi. Blogtop a publicat recent și topul bloggerilor moldoveni ai lunii noiembrie.

Amintim că topul vloggerilor este generat în baza algoritmului Blogtop care utilizează următoarele informații: vizualizările, comentariile, aprecierile pe YouTube a clipurilor video publicate. De asemenea sunt luate în considerație și reacțiile în social media a link-urilor/clipurilor video încărcate pe YouTube. Blogtop nu monitorizează clipurile video care sunt încărcate prin intermediul Facebook videos.

Topul lunar este creat exclusiv în baza activității din perioada 01-30 noiembrie 2017. Acesta poate fi diferit de topul vloggerilor la ora actuală. În același timp, dacă dețineți un vlog sau urmăriți un vlogger, îl puteți adăuga cu ușurință utilizând formularul de adăugare de pe prima pagină. În prezent pe platformă sunt înregistrați 82 de vloggeri din Republica Moldova.

___

1. Ilie’s vlogs

Ilie Bivol, singurul vlogger din Moldova care a depăşit bariera de un milion de abonaţi pe YouTube, ocupă, astăzi, locul de frunte în topul celor mai populari vloggeri din luna noimbrie. În luna monitorizată, Ilie a publicat 6 materiale video pe canalul de Youtube și rămâne cel mai urmărit vlog cu peste 1.291.588 de abonați.  De curând, acesta și-a uimit fanii, ștergându-și toate filmulețele de pe canalul său de pe YouTube. Ultima postare publicată pe Instagram sugerează clar motivul. Sperăm însă că acesta va reveni cât de curând.

2. Iuliana Beregoi 

Pe locul secund s-a poziționat Iuliana Beregoi, tânăra interpretă de muzică din Republica Moldova, care a devenit populară după participarea la un cunoscut concurs de muzică din România.  Vlogul Iulianei este cel mai viralizat în luna noiembrie cu peste 2.700 distribuiri în social media ale clipurilor de pe canalul său de YouTube.

3. Jasmina Show

Jasmina show este un canal pentru copii și părinți cu peste 90 de mii de urmăritori pe YouTube. Autorii, Jasmina, 11 ani și părinții ei, au deschis acest vlog pentru a împărtăși lucruri interesante pe care le fac împreună. Comparativ cu luna trecută, în luna noiembrie Jasmina Show a urcat o poziție.

4. Orange Blue

Orange Blue vlogul care prezintă trucuri din viață, tutoriale, experimente și alte lucruri interesante. Astăzi, peste 391.000 de abonați îi urmăresc activitatea. Cele 4 clipuri video distribuite în luna noiembrie au adunat împreună peste 9500 de comentarii pe YouTube, devenind cel mai comentat vlog în noiembrie.

5. Scaun la cap

Un alt vlogger cunoscut, în mod special pe Social Media este Elena Burlacu, autoarea vlogului ”Scaun la Cap”. Autoarea se inspiră din viața cotidiană pentru a crea clipuri video pline de umor, ironie și sinceritate. Vlogul Scaun la cap are priză și pe Facebook, acolo unde numărul de abonați care urmăresc materialele video a crescut până la 81 de mii.

6. Roman Tataru

Roman Tataru este un tânăr de 16 ani din Republica Moldova. Și-a început activitatea de vlogger în vara anului curent și până astăzi a depășit numărul de 31.000 de abonați pe canalul YouTube. A reușit să urce 6 poziții, iar astăzi se clasează pe locul al 6-lea în topul celor mai populari 20 de vloggeri din luna noiembrie.

7. Vlada Boțan

Vlada Boțan este o tânară veselă, sensibilă și sociabilă care adoră să cânte! Iubește muzica și dansul! Are 23.000 de abonați pe YouTube, cu care adoră să comunice despre călătorii, oameni și locuri deosebite.

8. Andreea Bostanica

Andreea Bostanica este o tânără interpretă și vloggeriță din Moldova. În acestă luna apare pentru a doua oară consecutiv în clasamentul Blogtop. Cele 6 clipuri video realizate de Andreea în luna noiembrie au acumulat 160 mii de vizualizări pe YouTube. Recent Andreea a depășit și cifra de 40.000 abonați!

9. BurlacuTV 

Autorul vlogului BurlacuTV este Mihail Burlacu. Pe vlogul său veți găsi experimente sociale realizate atât pe străzile din Chișinău, dar și din capitala României. În prezent, circa 33.990 de mii de fani urmăresc vlogul lui Mihai pe Facebook, care se află pe aceeași poziție ca și în topul de luna trecută.

10. The Duck Show

Ilie Plămădeală, realizatorul emisiunii The Duck Show, a revenit în forță cu un nou episod, iar în câteva zile clipul video a acumulat peste 25.400 de vizualizări pe canalul său de YouTube. Autorul promite să analizeze și să comenteze pe înțelesul tuturor cele mai importante subiecte de la noi din țară. Vloggerul este urmărit de peste 37 de mii de abonați pe canalul său de YouTube.

11. Emilian Crețu – Da Sunt Român 

Emisiunea ”Da sunt Român” este prezentată de actorul și prezentatorul TV Emilian Crețu, căruia îi reușește de minune să intre în pielea a mai multor personje cunoscute.  Este foarte popular în Social Media, până în prezent, peste 145.000 de persoane urmărindu-i emisiunea pe Facebook. 

12. Ionela Țăruș

Vloggerița Ionela Țăruș este o tânără dansatoare din Moldova. A devenit cunoscută publicului larg încă de la vârsta de cinci ani, atunci când a participat la un concurs de talente alături de partenerul său, Mihai Ungureanu. În noiembrie, materialul video de la Campionatul de dans a adunat 78.900 mii de vizualizări pe YouTube.

13. Banca de Bancuri

Valeriu Rașcu a devenit foarte popular pe Facebook, unde peste 98 mii de fani îi urmăresc filmulețele care prezintă situații amuzante și ironice din viața noastră cotidiană. A început să filmeze în 2016 și de atunci bucură internauții cu clipuri din ce în ce mai amuzante. Banca de Bancuri s-a clasat pe aceeași poziție ca și luna trecută.

14. Mount’s Vlogs

Mount’s Vlogs este vlogul unui tânăr din Moldova care povestește experiența sa în calitate de șofer de TIR și despre viața moldovenilor în America. Dacă doriți să descoperiți cum trăiesc americanii la țără urmăriți video-ul de mai jos. 

15. Andrew TruckDriver

Andrei este un șofer de camion care și-a început vlogul în 2015 ca pe un jurnal video de călătorie spre Europa. Acum Andrei are 27.000 de abonați pe canalul YouTube și împărtășește cu ei momentele din aventura lui prin diferite țări ale lumii. 

16. Emisiunea Lumina

Emisiunea Lumina este un produs media de umor, realizat de Andrei Bolocan, unul dintre cei mai populari vloggeri din Moldova. Autorul analizează și comentează într-o manieră inedită evenimentele notorii de la noi din țară. Peste 105.000 abonați și fani urmăresc vlogul Lumina pe Youtube și Facebook.


17. Cezar Poiată

Cezar are 14 ani și este un vlogger din Republica Moldova, stabilit la București. A început vlogul în 2015 și astăzi peste 155.000 abonați îi urmăresc canalul de YouTube.

18.  SunChase Journey

SunChase Journey este canalul unui cuplu care își cuceresc urmăritorii prin locurile inedite care le vizitează. Luminița și Costi țin un jurnal video de călătorii, unde publică recenzii despre destinațiile vizitate. În perioada monitorizată au publicat 16 clipuri videoclipuri pe canalul de YouTube. Vă invităm să-i urmăriți și să descoperiți alături de ei frumusețea lumii în care trăim.

19. Midone Denis

Midone Denis este un tânăr interpret, canalul căruia apare pentru prima dată în topul celor mai populari 20 de vloguri din Moldova. Denis este o fire creativă şi pozitivă, iar pentru a-l putea viziona, vă invităm să accesați link-ul de mai jos.

20. Zero Doi

Cătălin Lungu, student la actorie în cadrul Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice (AMTAP) și Radu Sarbei sunt doi tineri talentați, care împreună fac Proiectul Zero Doi, unde realizează o serie de parodii originale și pline de umor. Băieții au devenit renumiți peste noapte pentru emisiunea lor de divertisment, dar și pentru carisma și felul artistic de a distra publicul. 

Blogtop.md este un proiect social, necomercial și apolitic care a fost creat pentru a susține și promova creatorii de conţinut online independent. Blogtop.md este dedicat bloggerilor, vloggerilor şi jurnaliştilor independenţi, indiferent de etapele la care se află, şi vine să-i conecteze pe aceştia într-o comunitate online activă, oferind totodată un instrument prin care își pot testa impactul vlogurilor/articolelor publicate. Totodată și publicul are la îndemână o platforma unde poate urmări toate articolele și vlogurile din Moldova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *