TOP 20 vloggeri din Moldova – mai 2019

___

___

Blogtop vă prezintă un nou clasament al vloggerilor din Moldova. În luna mai am monitorizat 115 vloggeri, care au publicat 227 clipuri video pe conturile lor de Youtube și au adunat circa 6,7 mln de vizualizări. Vă prezentăm topul celor 20 cei mai populari vloggeri din Moldova. 

Topul lunar este creat exclusiv în baza activității din perioada 01-31 mai 2019 și se referă doar la activitatea vloggerilor care au canale pe YouTube.  Acesta poate fi diferit de topul vloggerilor la ora actuală. Blogtop nu monitorizează vlogurile încărcate prin Facebook videos.

___

1. Jasmina Show

Jasmina, cea mai mică vloggeriță din topul Blogtop își menține poziția de lider în clasamentul celor mai populari vloggeri din Moldova. ”Jasmina Show” este un vlog pentru copii și părinți, unde o să găsești videoclipuri vesele, interesante, distractive și totodată educative. În luna mai, canalul său a depășit cifra de 773.400 de abonați.

2. SunChase Journey

Dacă doriți să cunoașteți și să descoperiți cât de frumoasă este lumea în care trăim, urmăriți vlogul ”SunChase Journey”. Autorii acestuia, Luminița și Costi, vă vor oferi jurnale de călătorie din fiecare destinație turistică vizitată. În luna mai ne-au povestit cum este să călătorești într-o autorulotă, construită chiar de ei.

3. Andreea Bostanica

Pe locul trei în topul Blogtop o găsim pe Andreea Bostanica, o tânără interpretă din Moldova care își ține fanii la curent cu activitatea ei, datorită vlogului. Andreea are priză în rândul adolescenților, cu cei 213.600 de abonați pe contul ei de YouTube.

4. Zâmbărele

Actriţă teatrulului „Ion Creangă”, Victoria Roșca început vloggingul vara anului 2016, pe când era în Italia, unde îngrijea de o bătrână, iar acum a ajuns să fie una dintre cele mai populare vloggerițe din online-ul moldovenesc.

5. Iuliana Beregoi

Tânăra interpretă de muzică din Republica Moldova, Iuliana Beregoi cucerește cu pași rapizi și publicul din România. Deține un vlog  care menține o activitate constantă și activă. În luna mai am surprins-o testând dulciuri din Germania.

6. Andrew TruckDriver

Andrei este un șofer de camion care are un jurnal video de călătorie, în care împărtășește momentele cu adevărat captivante din aventura lui prin diferite țări ale lumii. De asemenea, vine și cu sfaturi pentru toți conducătorii de TIR de peste hotarele țării.

7. Emisiunea Lumina

”Emisiunea Lumina” este un produs media de umor, realizat de către Andrei Bolocan. Vloggerul își exprimă opiniile vis-a-vis de evenimentele din țara noastră și spune lucrurilor pe nume într-o manieră umoristică.

8. Orange Blue

Eugen Anghel este autorul proiectului ”Orange Blue”, care a debutat cu un vlog în anul 2014, iar pe canalul propriu de YouTube prezintă diverse tutoriale, trucuri și experimente haioase. Accesează clipul video de mai jos pentru a vedea ce lucruri interesante a pregătit în luna monitorizată.

9. Oleg Brega

Cunoscutul apărător al drepturilor omului, Oleg Brega, combină jurnalismul, arta cinematografică, politica și îndemnă publicul să găsească curajul să se implice mai mult în viața socială a localității unde trăiesc.

10. Ana Beregoi

Ana Beregoi este sora mai mică a Iulianei Beregoi, la fel de energică și talentată. În paralel cu vlogul său, Ana face ore de dans și nu pierde nici o ocazie să distribuie filmulețe în care dansează și se distrează alături de prietenii ei.

11. AutoBlog.MD

AutoBlogMD este canalul oficial de YouTube al celui mai popular site auto din Republica Moldova. Un canal pentru toți pasionații de mașini și cai putere. Teste drive și multe lucruri interesante pentru toți iubitorii de automobile.

12. Cebotari Reghina

Un al vlog culinar este cel al Reghinei Cebotari. Acolo veți găsi rețete de patiserie explicate pas cu pas, dar și multe alte deserturi prețioase pentru inspirație în bucătărie.

13. Vlada Boțan

Vlada Boțan este o tânără veselă și sociabilă care învață, cântă, se distrează și face vlogging. Pe canalul său de YouTube împărtășește aceste pasiuni cu fanii și prietenii ei. Accesați clipul de mai jos pentru a urmări unul dintre cele mai populare vloguri al Vladei din luna mai.

14. Valerie’s Food Vlog

Valeria Țurcanu este un cunoscut food blogger și vlogger din Republica Moldova. Își descrie pasiunea pentru gătit ca fiind o mare plăcere, și nu o necesitate. În luna acesta, Valerie’s Food a împlinit 4 ani, iar cu această ocazie au lansat un clip video pentru a spune mulțumesc urmăritorilor lor.

15. Zdarova Natasha

Canalul lui Ilie Prodan, ”Zdarova Natasha” continuă să surprindă cu ”știrile din Moldova prezentate altfel”. Autorul dorește să atingă temele social-politice din țară și să le prezinte într-o manieră veselă și interactivă. În luna mai, subiect pentru clipurile video a fost renumitul serial ”Game of Thrones”.

16. Anna Tulgara (all.in)

Anna Tulgara este o tânără ce a absolvit Facultatea de Jurnalism și care aduce ceva nou în spațiu virtual. Are peste 11.600 de abonați, iar printre invitații emisiunii ei de divertisment ”All in” se numără Angela Gonța, Emilian Crețu, actorul Cătălin Lungu, vloggerița Ruxy Ghimp, Lilu, Nanu Danu și mulți alții. Vedeți cu cine a realizat un interviu în luna mai în materialul video de mai jos.

17. Veronika Sandul

”Nu există vârstă pentru a te simți in armonie cu sine și cu cei din jur…având o frumusețe interioară și exterioară”, așa îți descrie Veronica Sandul vlogul.  Un vlog pentru persoane după 35 ani cu o motivație pentru o înaintare în vârstă frumos și elegant.

18. Olesea Slavinski

Un alt vlog care te poate convinge să începi să gătești este cel al Olesei Slavinski. Canalul ei este unul foarte util când ai nevoie de niște idei pentru a pregăti ceva gustos. În luna mai, Olesea a gătit o salată cu totul specială. Urmărește mai jos despre ce e vorba.

19. Danutax

Un alt vlog pe zona de culinărie este al Danielei Cibotaru. Este pasionată în secret de patiserie, de aceea pe canalul ei aveți șansa să urmăriți rețetele unor deserturi apetisante.

20. Moldova Yesterday

Moldova Yesterday este un canal de Youtube de divertisment în spatele căruia se află o echipă formată din persoane creative, care provin din sfere diferite ale muncii. Aceștia regizează anumite situații amuzante din viața moldovenilor și fac haz de necaz pe seama știrilor din Moldova.

Blogtop.md este un proiect social, necomercial și apolitic care a fost creat pentru a susține și promova creatorii de conţinut online independent. Blogtop.md este dedicat bloggerilor, vloggerilor şi jurnaliştilor independenţi, indiferent de etapele la care se află, şi vine să-i conecteze pe aceştia într-o comunitate online activă, oferind și un instrument prin care își pot testa impactul vlogurilor/articolelor publicate. Totodată și publicul are la îndemână o platforma unde poate urmări toate articolele și vlogurile din Moldova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *