TOP 20 vloggeri din Moldova – mai 2018

___

Vloggingul a început să prindă din ce în ce mai bine la publicul din Moldova. Noul trend a fost adoptat masiv de către toți cei care nu se sfiesc să vorbească în fața unei camere de filmat și să investească timp în a crea conținut video.

Lumea vloggerilor cucerește tot mai multe inimi prin carisma, sinceritatea și ingeniozitatea autorilor. Astăzi îți prezentăm care au fost cei mai populari vloggeri ai lunii mai. Cele mai vizualizate clipuri video au fost prezentate anterior într-o analiză separată.

Topul lunar este creat exclusiv în baza activității din perioada 01-31 mai 2018. Acesta poate fi diferit de topul vloggerilor la ora actuală. În același timp, dacă dețineți un vlog sau urmăriți un vlogger, îl puteți adăuga cu ușurință utilizând formularul de adăugare de pe prima pagină.

___

1. Jasmina Show

Jasmina Show este un canal pentru copii și părinți, unde o să găsești videoclipuri vesele, interesante, distractive și totodată educative, istorii, provocări și multe jocuri pe care le puteți încerca cu familia. La începutul lunii mai, autorii au vizitat Cetatea Sorocii, iar cum și-au petrecut ziua urmăriți în clipul video de mai jos.

2. Orange Blue

Eugen Anghel este autorul proiectului ”Orange Blue”, care  a debutat cu un vlog în anul 2014, iar pe canalul propriu de YouTube prezintă diverse tutoriale, trucuri și experimente haioase. În luna monitorizată, vlogul lui Eugen a urcat 7 poziții. Vă îndemnăm să urmăriți cel mai popular clip video a lui Eugen din luna mai.

3. Iuliana Beregoi 

Iuliana Beregoi este o vloggeriță, care a ajuns cunoscută pentru vocea ei, dar și pentru carisma de care dă dovadă. Tânăra interpretă de muzică din Republica Moldova cucerește cu pași rapizi și publicul din România, acolo unde joacă în rolul principal, în primul serial de acțiune. Pe vlog postează materiale video cu prestațiile ei de la diferite evenimente, dar și video cu diverse activități din viața ei.

4. Ilie’s vlogs

A încetat Ilie’s vlogs să mai facă vlogging? Aceasta este cred că întrebarea pe care și-o pun mulți fani ai acestuia.  Chiar dacă vloggerul publică materiale video pe canalul său tot mai rar, el reușește să obțină mii de vizualizări și să se mențină în topul Blogtop. În luna mai, acesta și-a surprins urmăritorii cu o provocare lansată chiar de ei.

5. Ana Beregoi 

Ana Beregoi este sora mai mică a Iulianei Beregoi, la fel de energică și talentată. În paralel cu vlogul său, Ana face ore de dans și nu pierde nici o ocazie să distribuie fimulețe în care dansează și se distrează alături de prietenii. Și-a deschis recent vlogul, iar astăzi numără peste 200 de mii de abonați.

6. Vasco Tataru

Vasco este un tânăr vlogger din Moldova care are peste 300 de mii de abonați pe contul lui de YouTube. După o perioadă în care a făcut o pauză, acum s-a întors în forță. Cel mai popular clip video încărcat pe YouTube în luna mai a ajuns să fie urmărit de cel puțin 421 mii de ori.

7. Andreea Bostanica 

Andreea Bostanica este o tânără interpretă din Moldova care își ține fanii la curent cu activitatea ei, datorită vlogului. Andreea are priză în rândul adolescenților, astfel că peste 128 de mii de abonați îi urmăreasc constant activitatea pe contul ei de YouTube.

8. Banca de Bancuri

Proiectul ”Banca de Bancuri” ocupă poziția cu numărul 8 în topul celor mai populare vloguri din Republica Moldova. Vlogul lui Valeriu Rașcu este locul unde parodia și satira sunt vedetele. Autorul filmulețelor amuzante inspirate din viața cotidiană a cucerit și în această lună publicul cu mult umor și bună dispoziție.

9. Nanu Danu

Vlogul ”Nanu Danu” aparține lui Dan Cebotari, tânărul care aduce oamenilor zâmbetul pe buze. Și-a început vlogul în 2016, iar astăzi este pe placul a mii de fani care îl urmăresc online. Dacă vrei să vizionezi parodii pline de umor sau alte clipuri video inspirate din situațiile de zi cu zi, atunci canalul ”Nanu Danu” e pentru tine.

10. Andrew TruckDriver

Andrei este un șofer de camion care are un jurnal video de călătorie, în care împărtășește momentele cu adevărat captivante din aventura lui prin diferite țări ale lumii. De asemenea, vine și cu sfaturi pentru toți conducătorii de TIR de peste hotarele țării. În luna mai ne povestește cum și-a petrecut vacanța în Egipt.

11. Emisiunea Lumina

”Emisiunea Lumina” este un produs media de umor, realizat de către Andrei Bolocan. Autorul analizează într-o manieră umoristică și își exprimă opiniile vis-a-vis de evenimentele din țara noastră.

12. Vlada Boțan 

Vlada Boțan este o tânară veselă și sociabilă care învață, cântă, se distrează și face vlogging. Pe canalul său de YouTube împărtășește aceste pasiuni cu fanii și prietenii ei.  Cel mai popular video din luna mai a fost accesat de peste 90 de mii de persoane.

13. Denis Midone

Denis Midone este un tânăr interpret din țara noastră care a fost inspirat de prietenii lui să își deschidă un vlog. Este pasionat de muzica din copilărie și a participat la zeci de festivaluri naționale și internaționale. În luna aceasta, și-a chemat toți amicii la iarbă verde și au filmat împreună. Ce a ieșit vedeți mai în episodul de mai jos.

14. Valerie’s Food Vlog

Valeria Țurcanu este un cunoscut food blogger și vlogger din Republica Moldova. Își descrie pasiunea pentru gătit ca fiind o mare plăcere, și nu o necesitate. ”Valerie’s Food Vlog” este locul rețetelor ușor de preparat și gustoase din bucătăria tradițională și internațională. În luna acesta, autoarea și logodnicul ei au gustat din produsele autohtone.

15. Zâmbărele

Victoria Roșca, autoarea vlogului Zâmbărele este actriţa teatrulului „Ion Creangă”, dar și o bună profesoară de dicţie. Timpul său liber acesta și-l ocupă filmând clipuri video despre durerile și bucuriile omenești de fiecare zi. Cu fiecare episod, ne demonstrează cât de amuzante și comice pot fi unele situații cotidiene a moldovenilor.

16. Anna Tulgara (all.in)

Anna Tulgara este o tânără ce a absolvit Facultatea de Jurnalism și care aduce ceva nou în spațiu virtual. Acesta și-a creat o emisiunea „all in”, în care invitații ei sunt puși la diferite întrebări și încercări. Printre oaspeții ei se numără Angela Gonța, Emilian Crețu, actorul Cătălin Lungu, vloggerița Ruxy Ghimp, Lilu, Roman Burlaca și mulți alții.

17. Oleg Brega 

Oleg Brega este jurnalist și un cunoscut apărător al drepturilor omului. Tot el este autorul cu cele mai multe clipuri video publicate în luna mai, pe canalul său de YouTube: 102 la număr. Oleg Brega își îndeamnă urmăritorii să fie activi civic și să se implice tot mai mult în viața socială a localității unde trăiesc.

18. Emilian Crețu – Da Sunt Român 

Actorul Emilian Crețu este un fenomen incontetabil pe internet.  Prezentatorul realizează emisiunea „Da Sunt Român” pe contul său de YouTube, unde publică o serie de parodii originale și pline de umor. Publicul apreciază materialele video de divertisment, carisma și abilitățile artistice ale autorului.

19. Mount’s Vlogs

”Mount’s Vlogs” este vloggerul din Moldova care până nu demult povestea experiența sa în calitate de șofer de TIR în America. Acum Sergiu s-a întors în Moldova și te îndeamnă să îi urmărești vlogul pentru a afla ce face și ce planuri are pentru timpul apropiat. Dacă ești pasionat de mașini, stai aproape.

20. Burlacu TV

Un alt vlog popular este ”BurlacuTV”, creat de Mihail Burlacu. Acesta a devenit cunoscut pentru experimente sociale pe care le-a realizat atât pe străzile din Chișinău, dar și în capitala României. În ultimul timp însă, Mihai face tot mai multe farse și speră că prin ele să ajungă la inima oamenilor, dar totodată să-i educe.


Blogtop.md este un proiect social, necomercial și apolitic care a fost creat pentru a susține și promova creatorii de conţinut online independent. Blogtop.md este dedicat bloggerilor, vloggerilor şi jurnaliştilor independenţi, indiferent de etapele la care se află, şi vine să-i conecteze pe aceştia într-o comunitate online activă, oferind și un instrument prin care își pot testa impactul vlogurilor/articolelor publicate. Totodată și publicul are la îndemână o platforma unde poate urmări toate articolele și vlogurile din Moldova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *