TOP 20 vloggeri din Moldova – iunie 2018

___

În Moldova, vloggingul continuă să se dezvolte în fiecare lună. Acesta devine din ce în ce mai mult o alternativă bună pentru divertismentul oferit de televiziune, deși o comparație în acest sens este greu de făcut. Nu este de mirare, trăim în era tehnologiilor informaționale iar oamenii aleg YouTube-ul și Facebook în favoarea televizorului. 

Blogtop monitoriează lunar vloggerii din Moldova. Azi vă prezentăm cei mai populari 20 de vloggeri în luna iunie.

Topul lunar este creat exclusiv în baza activității din perioada 01-30 iunie 2018. Acesta poate fi diferit de topul vloggerilor la ora actuală. În același timp, dacă dețineți un vlog sau urmăriți un vlogger, îl puteți adăuga cu ușurință utilizând formularul de adăugare de pe prima pagină.

___

1. Jasmina Show

Jasmina este cea mai mică vloggeriță din topul Blogtop, iar ”Jasmina Show” este un canal pentru copii și părinți, unde o să găsești videoclipuri vesele, interesante, distractive și totodată educative, istorii personale, provocări și multe jocuri pe care le puteți încerca cu familia.

2. Ana Beregoi

Ana este sora tinerei interprete Iuliana Beregoi,  și ea pasionată de artă. Ea practică de câțiva ani dansul, de aceea își încântă urmăritorii cu diferite coregrafii, dar și cu multă dispoziție. Ana a urcat 3 poziții față de topul precedent.

3. Vasco Tataru

Vasco este un tânăr vlogger din Moldova care are peste 300 de mii de abonați pe contul lui de YouTube. După o perioadă în care a făcut o pauză, acum s-a întors în forță – acesta a publicat 4 clipuri video în ultima lună.

4. Iuliana Beregoi

Vloggerița și tânăra interpretă de muzică din Republica Moldova, Iuliana Beregoi cucerește cu pași rapizi și publicul din România, acolo unde este apreciată din ce în ce mai mult. Pe vlog postează materiale video cu prestațiile ei de la diferite evenimente, dar și video cu diverse activități.

5. Vlada Boțan

Vlada Boțan este o tânară veselă și sociabilă care învață, cântă, se distrează și face vlogging. Pe canalul său de YouTube împărtășește aceste pasiuni cu fanii și prietenii ei. Cel mai popular video al Vladei din luna iunie a acumulta pste 38 de mii de vizualizări.

6. Andreea Bostanica

Andreea Bostanica este o tânără interpretă din Moldova care își ține fanii la curent cu activitatea ei, datorită vlogului. Andreea are priză în rândul adolescenților, astfel că în ultima lună peste 2000 de mii de abonați s-au abonat la contul ei de YouTube.

7. Andrew TruckDriver

Andrei este un șofer de camion care are un jurnal video de călătorie, în care împărtășește momentele cu adevărat captivante din aventura lui prin diferite țări ale lumii. De asemenea, vine și cu sfaturi pentru toți conducătorii de TIR de peste hotarele țării. Recent acesta a pornit în călătoria lui împreună cu soția sa.

8. Emisiunea Lumina

”Emisiunea Lumina” este un produs media de umor, realizat de către Andrei Bolocan. Vloggerul își exprimă opiniile vis-a-vis de evenimentele din țara noastră și spune lucrurilor pe nume într-o manieră umoristică. În această lună, în vizorul autorului au fost evenimentele după alegerile locale din Chișinău.

9. Banca de Bancuri

Vlogul lui Valeriu Rașcu este locul unde parodia și satira sunt vedetele. Autorul filmulețelor amuzante inspirate din viața cotidiană a cucerit și în această lună publicul cu mult umor și bună dispoziție.

10. Burlacu TV

Un alt vlog popular este ”BurlacuTV”, creat de Mihail Burlacu. Vloggerul și-a început activitatea în anul 2017, iar de atunci a reușit să cucerească publicul cu diferite farse, experimente sociale și vloguri interesante!

11. Zâmbărele

Victoria Roșca, autoarea vlogului Zâmbărele este actriţa teatrulului „Ion Creangă”, dar și o bună profesoară de dicţie. Cu fiecare episod, ne demonstrează cât de amuzante și comice pot fi unele situații cotidiene a moldovenilor.

12. Scaun la cap

Un alt vlogger cunoscut, în mod special pe Social Media este Elena Burlacu, autoarea vlogului ”Scaun la Cap”.  Susține că se inspiră din viața cotidiană pentru a crea clipuri video pline de umor, ironie și sinceritate.

13. Emilian Crețu – Da Sunt Român

Emisiunea ”Da sunt Român” este prezentată de actorul și prezentatorul TV Emilian Crețu, căruia îi reușește de minune să intre în pielea a mai multor personje cunoscute. În iunie, autorul a călătorit peste hotarele țării, un motiv în plus pentru filma ceva interesant pentru urmăritorii acestuia.

14. Nanu Danu

Vlogul ”Nanu Danu” aparține lui Dan Cebotari, tânărul care aduce oamenilor zâmbetul pe buze. Autorul vlogului creează conținut plin de umor, iar dacă vrei să vizionezi parodii sau alte clipuri video inspirate din situațiile de zi cu zi, atunci canalul ”Nanu Danu” e pentru tine.

15. SunChase Journey

Luminita și Costi sau ”SunChase Journey”este canalul unui cuplu, care au lăsat oficiul, rutina și au pornit în goana după soare. Călătoresc full time, oficiul lor fiind plaja, pădurea, muntele sau orașul istoric.

16. Ruxy

Ruxandra Ghimp este o vloggeriță din R.Moldova. Vlogul Ruxy este un “produs” ce conține ironie, sarcasm și dulceață și cu siguranță ai zâmbit și tu urmărind clipurile ei pline de haz. Vlogul lui Ruxy nu este recomandat persoanelor fără simțul umorului.

17. Roman Tataru

Roman Tataru este un tânăr din Republica Moldova, care pe lângă activitățile  specifice vârstei, mai deține și un vlog.  Pe vlogul lui găsești multe provocările și jocuri interesante.

18. Oleg Brega

Oleg Brega este jurnalist și un cunoscut apărător al drepturilor omului. Peste 32 de mii de oameni îi urmăresc jurnalele pe canalul de Youtube. În iunie se poziționează pe locul al 18 în topul celor mai populari vloggeri din Moldova.

19. Anna Tulgara (all.in)

Anna Tulgara este o tânără ce a absolvit Facultatea de Jurnalism și care aduce ceva nou în spațiu virtual. Are circa 6000 de abonați, iar printre invitații emisiunii ei ”All in” se numără Angela Gonța, Emilian Crețu, actorul Cătălin Lungu, vloggerița Ruxy Ghimp, Lilu, Roman Burlaca și mulți alții.

20. Valik

Valik este pseudonimul lui Valentin Cotovici, un tânăr pasionat muzică și vloguri. Episodul despre ”Balul de absolvire cu Zebra Show” a fost cel mai vizualizat material video de pe vlogul său. Pentru a-l putea viziona, vă invităm să accesați link-ul de mai jos.


Blogtop.md este un proiect social, necomercial și apolitic care a fost creat pentru a susține și promova creatorii de conţinut online independent. Blogtop.md este dedicat bloggerilor, vloggerilor şi jurnaliştilor independenţi, indiferent de etapele la care se află, şi vine să-i conecteze pe aceştia într-o comunitate online activă, oferind și un instrument prin care își pot testa impactul vlogurilor/articolelor publicate. Totodată și publicul are la îndemână o platforma unde poate urmări toate articolele și vlogurile din Moldova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *