TOP 20 vloggeri din Moldova – iulie 2018

___

 

Vloggingul este o industrie uriașă în lumea întreagă, iar vloggerii noștri nu rămân în urmă. În perioada de vară s-au publicat mai puține clipuri video comparativ cu primăvara, un trend obișnuit în lunile de vacanță. Bloggeri prezenți pe Blogtop au publicat în iulie 293 vloguri care au fost vizualizate de circa 7,25 mln ori. Vă invităm să descoperiți care au fost cei mai populari 20 de vloggeri din Moldova în luna lui cuptor.  

Topul lunar este creat exclusiv în baza activității din perioada 01-31 iulie 2018 și se referă doar la activitatea vloggerilor pe canalele de YouTube.  Acesta poate fi diferit de topul vloggerilor la ora actuală. Blogtop nu monitorizează vlogurile încărcate prin Facebook videos.

___

1. Jasmina Show

Jasmina este cea mai mică vloggeriță din topul Blogtop, dar și prima în clasamentul celor mai populari. ”Jasmina Show” este un vlog pentru copii și părinți, unde o să găsești videoclipuri vesele, interesante, distractive și totodată educative, istorii personale, provocări și multe jocuri pe care le puteți încerca cu familia.

2. Iuliana Beregoi

Iuliana Beregoi este o tânăra interpretă de muzică din Republica Moldova, care a devenit populară după participarea la un cunoscut concurs de muzică din România.  Clipurile video ale Iulianei sunt vizualizate de zeci de mii de oameni în fiecare lună, iar pe vlog postează materiale video cu prestațiile ei de la diferite evenimente, dar și vloguri cu diverse activități.

3. Ana Beregoi

Ana este sora tinerei interprete Iuliana Beregoi,  și ea pasionată de artă. Practică de câțiva ani dansul, de aceea își încântă urmăritorii cu diferite coregrafii, dar și cu multă dispoziție.

4. Andreea Bostanica

Andreea Bostanica este o vloggeriță din Moldova care este pasionată și de muzică. Andreea are priză în rândul tinerilor, peste 146.700 de abonați urmărindu-I activitatea pe contul ei de YouTube.

5. Orange Blue

Eugen Anghel este autorul proiectului ”Orange Blue”, care prin conținutul video pe care îl publică prezintă trucuri din viață, tutoriale, experimente și alte lucruri interesante.

6. Banca de Bancuri

Valeriu Rașcu este inițiatorul proiectului ”Banca de Bancuri”, dar și autorul filmulețelor care ne fac să râdem de fiecare dată. Cel mai amuzant video din luna iulie este despre moldovenii care își cumpără o mașină nouă.

7. Zâmbărele

Actriţă teatrulului „Ion Creangă”, dar și profesoară de dicţie, Victoria Roșca este autoarea vlogului Zâmbărele. Timpul său liber acesta și-l ocupă filmând clipuri video despre durerile și bucuriile omenești de fiecare zi. A început vloggingul vara trecută, pe când era în Italia, unde îngrijea de o bătrână, iar în scurt timp a devenit virală în online-ul moldovenesc.

8. Vlada Boțan 

Vlada Boțan este o tânară veselă și sociabilă care adoră să cânte și să danseze! Își împărtășește aceste pasiuni cu fanii pe canalul său de Youtube, pe care l-a creat în anul 2016. În episodul din iulie, Vlada și-a provocat prietena, Ionela Țăruș. Ce au făcut împreună vedeți în clipul de mai jos.

9. Cezar Poiată

Cezar are 14 ani și este un vlogger din Republica Moldova, stabilit la București. A început vlogul în 2015 și astăzi peste 172.000 abonați îi urmăresc canalul de YouTube. Îi place mult muzica și în luna iulie și-a lansat propia piesă.

10. Ilie’s vlogs

Vloggerul cu peste 1,337 mln de abonați a revenit pe ecrane. În luna monitorizată, Ilie a a publicat un singur filmuleț video, dar care a acumulat peste 149.400 de vizualizări.

11. Katy Black 

Vlogul ”Katy Black” al Ecaterinei Pocitarenco este, în mod special, popular printre adolescenți. Clipurile video publicate de Katy depășesc mii de vizualizări în fiecare lună. Katy Black este urmărită de 304 de mii de persone pe canalul ei de pe YouTube.

12. Andrew TruckDriver

Andrei este un șofer de camion care și-a început vlogul în 2015 ca pe un jurnal video de călătorie spre Europa. Acum Andrei a pornit la drum împreună cu soția sa și împărtășește cu urmăritorii lui momentele din aventura lor prin diferite țări ale lumii.

13. Nanu Danu

Vlogul ”Nanu Danu” aparține lui Dan Cebotari, tânărul care aduce oamenilor zâmbetul pe buze. Și-a început vlogul în 2016, iar astăzi este pe placul a mii de fani care îl urmăresc online. Dacă vrei să vizionezi parodii pline de umor sau alte clipuri video inspirate din situațiile de zi cu zi, atunci canalul ”Nanu Danu” e pentru tine.

14. Emisiunea Lumina

Emisiunea Lumina este un produs media de umor, realizat de Andrei Bolocan. Autorul analizează și comentează într-o manieră inedită evenimentele notorii de la noi din țară, oferind argumente de fiecare dată.

15. Burlacu TV

Încă un vlog cunoscut este ”BurlacuTV”, crea de Mihail Burlacu. Acesta a devenit cunoscut pentru experimente sociale pe care le-a realizat atât pe străzile din Chișinău, dar și în capitala României. În prezent, circa 41 de mii de persoane îl urmăresc pe Mihai pe Facebook.

16. Oleg Brega

Oleg Brega este jurnalist și un cunoscut apărător al drepturilor omului. Păstrează o activitate constantă, publicând în luna ianuarie 68 de clipuri video pe canalul său de YouTube, mai mult decât oricare alt vloger pe Blogtop în luna iulie.

17. Emilian Crețu – Da Sunt Român

Actorul Emilian Crețu este un fenomen incontestabil pe internet. Prezentatorului TV îi reușește de minune să intre în pielea a mai multor personje cunoscute. Emisiunea ”Da sunt roman” este foarte populară și în Social Media, unde mii de fani îi urmăresc filmulețele.

18. SunChase Journey

SunChase Journey este canalul unui cuplu care își cuceresc urmăritorii prin locurile inedite care le vizitează. Luminița și Costi țin un jurnal video de călătorii, unde publică recenzii despre destinațiile vizitate. În perioada monitorizată, aceștia au vizitat India, iar despre cele mai interesante locuri ne povestesc în vlog.

19. Ionela Țaruș

Vloggerița Ionela Țăruș este o tânără dansatoare din Moldova. A devenit cunoscută publicului larg încă de la vârsta de cinci ani, atunci când a participat la un concurs de talente alături de partenerul său, Mihai Ungureanu. În luna iulie, cel mai viral materialul video a acumulat peste 16 de mii de vizualizări, pe care vă îndemnăm să-l urmăriți mai jos.

20. Moldova Yesterday

Moldova Yesterday este un canal de Youtube de divertisment în spatele căruia se află o echipă formată din persoane creative, care provin din sfere diferite ale muncii. Aceștia regizează anumite situații amuzante din viața molfovenilor și fac haz de necaz pe seama știrilor din Moldova.


Blogtop.md este un proiect social, necomercial și apolitic care a fost creat pentru a susține și promova creatorii de conţinut online independent. Blogtop.md este dedicat bloggerilor, vloggerilor şi jurnaliştilor independenţi, indiferent de etapele la care se află, şi vine să-i conecteze pe aceştia într-o comunitate online activă, oferind și un instrument prin care își pot testa impactul vlogurilor/articolelor publicate. Totodată și publicul are la îndemână o platforma unde poate urmări toate articolele și vlogurile din Moldova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *