TOP 20 vloggeri din Moldova – februarie 2018

___

Blogtop monitorizează lunar vloggerii din Republica Moldova. Topul prezintă cei mai populari 20 de vloggeri înscriși pe platforma Blogtop. Vă invităm să vedeți cum arată clasamentul lunii februarie. Recent, Blogtop a publicat și topul bloggerilor moldoveni ai lunii februarie. 

Amintim că topul vloggerilor este generat în baza algoritmului Blogtop care utilizează următoarele informații: vizualizările, comentariile, aprecierile pe YouTube a clipurilor video publicate. De asemenea sunt luate în considerație și reacțiile în social media a link-urilor/clipurilor video încărcate pe YouTube. Blogtop nu monitorizează clipurile video care sunt încărcate prin intermediul Facebook videos.

Topul lunar este creat exclusiv în baza activității din perioada 01-28 februarie 2018. Acesta poate fi diferit de topul vloggerilor la ora actuală. În același timp, dacă dețineți un vlog sau urmăriți un vlogger, îl puteți adăuga cu ușurință utilizând formularul de adăugare de pe prima pagină. În prezent pe platformă sunt înregistrați 95 de vloggeri din Republica Moldova.

___

1. Ilie’s vlogs

În fruntea topului și de această dată este nimeni altul decât Ilie Bivol, autorul celui mai popular vlog din Republica Moldova.

2. Iuliana Beregoi 

Pe poziția a doua s-a clasat tânăra interpretă de muzică din Republica Moldova, Iuliana Beregoi. Contul său de YouTube a ajuns să fie apreciat de peste 390.000 de abonați.

3. Jasmina Show

Jasmina show este un canal pentru copii și părinți cu peste 175.000 de urmăritori pe YouTube. Numărul de urmăritori crește pe zi ce trece, iar autorii, Jasmina, 11 ani și părinții ei, împărtășesc lucruri interesante pe care le fac împreună. 

4. Andreea Bostanică

Andreea Bostanica este o tânără interpretă și vloggeriță din Moldova. Este o fire activă, creativă, pasionată de muzică și dans. Își dedică majoritatea timpului acestor pasiuni, pe care le îmbină armonios.

5. Burlacu TV

În luna februarie Mihail Burlacu, autorul vlogului ”BurlacuTV” a urcat 12 poziții, clasându-se pe locul al 5 de data aceasta. Acesta a devenit cunoscut pentru experimente sociale pe care le-a realizat atât pe străzile din Chișinău, dar și în capitala României.

6. Banca de Bancuri

”Banca de Bancuri” a lui Valeriu Rașcu se află azi pe poziția cu numărul 6 în topul celor mai populare vloguri din Republica Moldova. Autorul filmulețelor amuzante inspirate din viața cotidiană vine și de această dată cu ceva tare interesant.

7. Scaun la cap

Un alt vlogger cunoscut, în mod special pe Social Media este Elena Burlacu, autoarea vlogului ”Scaun la Cap”. Autoarea spune că se inspiră din viața cotidiană pentru a crea clipuri video pline de umor, ironie și sinceritate.

8. Orange Blue

Orange Blue este vlogul lui Eugen Anghel, care de fiecare dată prezintă trucuri din viață, tutoriale, experimente și alte lucruri interesante.

9. Vlada Boțan

Vlada Boțan este o tânară veselă, sensibilă și sociabilă care iubește să cânte! Adoră să comunice despre călătorii, oameni și locuri deosebite, iar dacă ți se pare interesant, accesează link-ul de mai jos.

10. Katy Black

”Katy Black” este încă un canal de YouTube, în mod special popular printre adolescenți. Ecaterina Pocitarenco, cunoscută după numele ”Katy Black”publică lunar conținut video, care depășesc uneori chiar și zeci de mii de vizualizări.

11. Zâmbărele

Dacă nu știați, autoarea vlogului ”Zâmbărele”, Victoria Roșca, este actriţă la teatrul „Ion Creangă”, dar și profesoară de dicţie. Timpul său liber acesta și-l ocupă filmând clipuri video despre durerile și bucuriile omenești de fiecare zi, care prind bine la public.

12. Andrew TruckDriver

Andrei este un șofer de camion care are un jurnal video de călătorie, în care împărtășește momentele cu adevărat captivante din aventura lui prin diferite țări ale lumii.

13. Emisiunea Lumina

Emisiunea Lumina este un produs media de umor, realizat de Andrei Bolocan. Autorul analizează și comentează într-o manieră umoristică evenimentele notorii de la noi din țară. Accesați link-ul de mai jos pentru a urmări cel mai vizualizat material video publicat pe canalul său de YouYube din luna februarie.

14. The Duck Show

Ilie Plămădeală, realizatorul emisiunii The Duck Show,  analizează și comentează pe înțelesul tuturor cele mai importante subiecte de la noi din țară, dar și de peste hotare.

15. Ruxy

Ruxandra Ghimp este o vloggeriță cunoscută din Republica Moldova. Vlogul Ruxy este un “produs” ce conține ironie, sarcasm și dulceață, care nu este recomandat persoanelor fără simțul umorului.

16. Oleg Brega

Oleg Brega este jurnalist și un cunoscut apărător al drepturilor omului. Păstrează o activitate constantă, publicând în luna februarie 51 de clipuri video pe canalul său de YouTube, mai mult decât oricare alt vloger pe blogtop.md.



17. Ionela Țaruș

Este o tânără dansatoare, dar și o vloggeriță. Ionela Țăruș a devenit cunoscută încă de la vârsta de cinci ani, atunci când a participat la un concurs de talente.

18.  Roman Tataru

Roman Tataru este un tânăr din Republica Moldova, care pe lângă activitățile  specifice vârstei, mai ține și un vlog.

19. SunChase Journey

Dacă doriți să cunoașteți și să descoperiți cât de frumoasă este lumea în care trăim, urmăriți vlogul ”SunChase Journey”. Autorii acestuia, Luminița și Costi, vă vor oferi jurnale de călătorie din fiecare destinație turistică vizitată.

20. Emilian Crețu – Da Sunt Român

Emisiunea ”Da sunt Român” este prezentată de actorul și prezentatorul TV Emilian Crețu, căruia îi reușește de minune să intre în pielea a mai multor personaje cunoscute. În ultima vreme Emilian este recunoscut în rolul ”Doamnei Dora”, un personaj inventat chiar de el.


Blogtop.md este un proiect social, necomercial și apolitic care a fost creat pentru a susține și promova creatorii de conţinut online independent. Blogtop.md este dedicat bloggerilor, vloggerilor şi jurnaliştilor independenţi, indiferent de etapele la care se află, şi vine să-i conecteze pe aceştia într-o comunitate online activă, oferind totodată un instrument prin care își pot testa impactul vlogurilor/articolelor publicate. Totodată și publicul are la îndemână o platforma unde poate urmări toate articolele și vlogurile din Moldova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *