TOP 20 vloggeri din Moldova – august 2017

___


Blogtop.md va realiza în fiecare lună topul celor mai activi 20 vloggeri din Republica Moldova. Astăzi vă prezentăm primul clasment al vloggerilor care au canale pe YouTube și au fost înregistrați pe blogtop.md. Cei 20 vloggeri au publicat în august 78 episoade video care au fost vizualizate de 5,1 mln ori. De asemenea, vedeți topul bloggerilor moldoveni ai lunii august.

Topul vloggerilor este generat în baza algoritmului Blogtop care utilizează următoarele informații: vizualizările, comentariile, aprecierile și neaprecierile pe YouTube a clipurilor video publicate de vloggeri în perioada 1-31 august 2017. De asemenea sunt luate în considerație și reacțiile în Social Media a link-urilor/clipurilor video încărcate pe YouTube. Blogtop nu monitorizează clipurile video care sunt încărcate prin intermediul Facebook videos.

Topul lunar este creat exclusiv în baza activității din luna august 2017. Acesta poate fi diferit de topul vloggerilor la ora actuală. Dacă dețineți un vlog sau urmăriți un vlogger, îl puteți adăuga cu ușurință utilizând formularul de adăugare de pe prima pagină. În prezent pe platformă sunt înregistrați 55 de vloggeri din Republica Moldova.

___

1. Ilie’s Vlogs

Pe primul loc, în mod nesurprinzător este vloggerul Ilie Bivol care a publicat 9 episoade în luna august. Nr. de abonați totali a atins cifra de 1.255.411 persoane.

 2. Cezar Poiata

Cezar este un vlogger din Republica Moldova, are 13 ani și locuiește acum la București. La moment 147.930 persoane îi urmăresc canalul de YouTube.

3. Iuliana Beregoi

La doar 13 ani a reușit să devină foarte populară în rândul copiilor. Iuliana este o tânără interpretă din Moldova. Și-a creat un vlog după participarea la concursul NextStar iar de atunci a acumulat peste 280.000 abonați YouTube. Numărul total de fani în social media este de 580.000.

4. Vasco Tătaru

Vasco este un tânăr vlogger din Moldova cu peste 190.000 abonați. Primul vlog l-a publicat în anul 2013, iar de atunci episoadele sale video au fost urmărite de peste 8 mln ori.

5. Orange Blue

Autorul proiectului OrangeBlue este vloggerul Eugen Anghel. Pe acest canal publică trucuri din viață, tutoriale, experimente și altele. Circa 363.000 abonați urmăresc Orange Blue în prezent.

6. Katy Black

Vlogul ”Katy Black” este deținut de vloggerița Ecaterina Pocitarenco. Și-a publicat primul vlog în anul 2015 iar în 2017 a depășit cifra de 276.000 de abonați pe YouTube.

7. Scaun la cap

Un vlog plin de umor și sinceritate. Vă puteți convinge de acest lucru în episodul de mai jos:

8. Ionela Tarus

Vloggerița Ionela Țăruș este o tânără dansatoare din Moldova. A devenit cunoscută publicului larg încă de la vârsta de cinci ani, atunci când a participat la un concurs de talente din Rusia alături de partenerul său, Mihai Ungureanu.

9. Emisiunea Lumina

Emisiunea Lumina este un produs media de umor, realizat de Andrei Bolocan. ”Facem reportaje cu oameni speciali, plecam in locuri nemaivazute, varsam lumina asupra unor evenimente notorii de pe continentul nord-american si din Europa”. Aproape 100.000 abonați și fani urmăresc vlogul Lumina pe Facebook și Youtube.

10. Viktor Mooz

Și-a publicat primul vlog la 1 februarie 2013 iar astăzi are deja peste 54.000 abonați. Este unul din cei mai activi vloggeri moldoveni. Doar în luna august a publicat 10 episoade noi.

11. Ruxy

Ruxandra Ghimp este o vloggeriță din R.Moldova. Vlogul Ruxy este un “produs” ce conține ironie, sarcasm și dulceață. Nu este recomandat persoanelor fără simțul umorului.

12. Ana Ciorici Vlogs

Ana Ciorici este o bloggeriță din Moldova. Din anul 2017 a început să publice top mai des pe vlogul său diverse clipuri despre familie și călătorii.

13. Banca De Bancuri

Unul din cele mai virale vloguri din Moldova. Un produs de comedie, plin de ironie și sarcasm.

14. Gasta Life

În acest vlog aflați cum trăiesc gastarbeiterii moldoveni în strainatate  cu ochii unui adolescent.

15. Dinca Vlogs

Dinca.md este locul unde găsești tot ce ține de arta frumosului. Aici poți vedea turoriale cu machiaje, coafuri și altele din lumea modei.

16. Vlogul Academiei Rockit

Canal educațional despre marketing al proiectului Academia Rockit.

17. Catan Show

Catan Show este o emisiune pe YouTube care invită oameni interesanți la o discuție într-un nou format. Pe canal apar și video cu analize și păreri despre diverse fenomene și evenimente.

18. Zdarova Natasha

Vlog destinat persoanelor cu simţul umorului bine dezvoltat.

19. Zâmbărele

Autoarea vlogului Zâmbărele este Victoria Roșca, actriţă la teatrul „Ion Creangă” şi profesoară de dicţie. A început vloggingul vara trecută, pe când era în Italia, unde îngrijea de o bătrână. În scurt timp a devenit virală în online-ul moldovenesc. S-a gândit ca astfel să-și ocupe timpul liber.

20. Emilian Cretu – Da Sunt Român

Emisiunea ”Da sunt Român” este prezentată de actorul și prezentatorul TV Emilian Crețu. Până în prezent, peste 140.000 de persoane au apreciat emisiunea pe YouTube și Facebook.

Blogtop.md este un proiect social, necomercial și apolitic care a fost creat pentru a susține și promova creatorii de conţinut online independent. Blogtop.md este dedicat bloggerilor, vloggerilor şi jurnaliştilor independenţi, indiferent de etapele la care se află, şi vine să-i conecteze pe aceştia într-o comunitate online activă, oferind totodată un instrument prin care își pot testa impactul vlogurilor/articolelor publicate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *