TOP 20 bloggeri din Moldova – august 2017


Blogtop.md va realiza în fiecare lună topul celor mai populari 20 bloggeri din Republica Moldova. Astăzi vă prezentăm primul clasament al bloggerilor care au fost înregistrați pe blogtop.md. Cei 20 bloggeri au scris în august 193 articole. De asemenea, vedeți topul vloggerilor moldoveni ai lunii august.

Topul bloggerilor este generat în baza algoritmului Blogtop și se referă exclusiv la activitatea din luna august 2017. Acesta poate fi diferit de topul bloggerilor la ora actuală. Dacă dețineți un blog sau urmăriți un blogger, îl puteți adăuga cu ușurință utilizând formularul de adăugare de pe prima pagină. În prezent pe platformă sunt înregistrați 90 de bloggeri din Republica Moldova.

___

1. Lilu 

Lilia Ojovan este o prezentatoare de televiziune, un promotor al stilulul și bunului gust în vestimentație. Lilu a produs și a conceput proiecte media care promovează stilul și vestimentația ca mod de viață. De asemenea, a inițiat de-a lungul carierei numeroase proiecte caritabile.

2. Svetlana Vizitiu

În cadrul evenimentelor “Gala Premiilor TRM”, Svetlana Vizitiu a primit titlu de bloggerița anului 2016. Un blog al impresiilor despre viață și cărți.

3. Marin Bodrug

Bodrug.eu este un blog cu diverse articole: începând cu domeniul politic şi terminând cu promovarea imaginii municipiului Ungheni.

4. Elena Robu

Un blog de atitudine care vine să analizeze cele mai importante evenimente din domeniile politic, social, economic.  Pe blog găsiti și rubrica ”vocea diasporei” dedicată moldovenilor care se află peste hotare, dar și un jurnal de călătorii pentru a vă inspira să descoperiți locurile frumoase ale Moldovei și nu doar.

5. Victor Chironda

Urbanist și activist civic din Chișinău, implicat foarte mult în problemele capitalei. Monitorizează și analizează politicile publice care afectează viața de zi cu zi a chișinăuienilor. Pe blog explică problemele urbane pe înțelesul tuturor și propune modele și soluții.

6. Dumitru Alaiba

Blogger, activist civic, persoană implicată în viața socia-politică din Moldova. Inițiator a mai multor proteste printre care și manifestația împotriva schimbării sistemului electoral.

7. Andrei Cibotaru – Fine Wine

FineWine.md este blogul vinurilor bune din Moldova. Descoperiți recenzii și recomandări testate, direct de la autorul Andrei Cibotaru.

8. Vitalie Cojocari

Vitalie este unul din primii bloggeri din Moldova. A început să scrie în anul 2008 și de atunci a publicat peste 2200 articole. Jurnalist de meserie, lucrează în prezent la ProTV Romania. Cojocari.ro este un blog de familie.

9. Anna Casian-Musteață – suntmama.com

Blogul suntmama.com este gestionat de Anna Casian-Musteață. O pagină despre și pentru mame, unde vei găsi diverse idei de jocuri, sfaturi despre educație, rețete, discuții cu alți bloggeri și recenzii de cărți.

10. Dinca

Dinca.md este locul unde găsești tot ce ține de arta frumosului. Aici poți vedea turoriale despre machiaje, coafuri și altele din lumea modei. Bloggerița Dinca deține și un vlog.

11. Lola Majeure

Lola, o persoană a cărei identități nu este încă cunoscută. Autoare de cărți și de literatură erotică.

12. Stela Botez – fiipopular.com

Blogul fiipopular.com aparține interpretei Stela Botez. Un blog care promovează portul popular și tradițiile din Republica Moldova.

13. Dumitru Ciorici

Dumitru Ciorici este un antreprenor media din țara noastră. Din 2014 este co-fondator și asociat în cadrul companiei care deține Agora, EA.md, AdCenter și SensMedia. Pe lângă blog, Dumitru mai deține și un vlog.

14. Igor Guzun

Scriitor și director al Agenției de PR și publicitate URMA ta. Cartea care i-a adus celebritate este VINIL (2015, 2016). Împreuna cu echipa sa de la ”URMA ta” a lansat, în 2012, portalul www.stiripozitive.eu.

15. Dia’s Kitchen

Bine ai venit în bucătăria Dianei. Dia’s Kitchen vine să împărtăşească cu alţi iubitori şi iubitoare de gătit, pozele și rețetele care se prăfuiau în memoria telefonului său pe calculator. A pornit totul în aprilie 2016 și de atunci bucură gospodinele cu reteţe simple dar sănătoase şi gustoase.

16. Ana-Maria Ursu

”Sunt o parte din tot ce am găsit pe drumul meu și zâmbetul este cartela mea de vizită.” Așa își începe descrierea bloggerița Ana-Maria Ursu. Un blog despre călătorii și impresii care merită răsfoite.

17. Mariana Nichifor

Mariana este autoarea blogului thekingdomstyle.com. Scrie despre modă, frumusețe, travel dar și despre alte evenimente din viața de zi cu zi.

18. Ana Ciorici

Ana are 30 de ani și este makeup artist la propriul Salon de Frumusețe “Ana Ciorici”. Descoperiți împreună cu Ana Ciorici cum e să crești doi copii, să călătorești cu ei, să faci tutoriale de makeup și să redescoperi moda cu ținute stilate.

19. Mihaela Josanu

Un blog despre un stil de viata autentic, călătorii, cărți, oameni, viață, dezvoltare personală, tineri, dragoste și altele. ”Scrisul e o alinare”, menționează Mihaela pe blogul său.

20. Valerie’s Food

Blogul rețetelor ușor de preparat și gustoase din bucătăria tradițională și internațională. Decorații în stil modern, vintage și în dependență de sezon. Vesela o alege cu atenție sporită, pentru a evidenția culoarea și forma preparatelor culinare. Pozele sunt realizate în exclusivitate de Valeria, autoarea blogului.

 

Blogtop.md este un proiect social, necomercial și apolitic care a fost creat pentru a susține și promova creatorii de conţinut online independent. Blogtop.md este dedicat bloggerilor, vloggerilor şi jurnaliştilor independenţi, indiferent de etapele la care se află, şi vine să-i conecteze pe aceştia într-o comunitate online activă, oferind totodată un instrument prin care își pot testa impactul vlogurilor/articolelor publicate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *