TOP 20 vloggeri din Moldova – aprilie 2019

___

___

Lumea vloggerilor din Moldova e atât de diversă, încât fiecare își poate găsi un autor pe plac. În luna aprilie, Blogtop a monitorizat 115 vloggeri, care au publicat 192 clipuri video pe conturile lor de Youtube și au adunat circa 9,2 mln de vizualizări. Vă prezentăm topul celor 20 cei mai populari vloggeri din Modlova. 

Topul lunar este creat exclusiv în baza activității din perioada 01-30 aprilie 2019 și se referă doar la activitatea vloggerilor care au canale pe YouTube.  Acesta poate fi diferit de topul vloggerilor la ora actuală. Blogtop nu monitorizează vlogurile încărcate prin Facebook videos.

___

1. Jasmina Show

Jasmina Show este un canal pentru copii de toate vârstele, pentru că autorii lui: Jasmina și părinții vin cu o serie de clipuri video interesante, distractive și totodată educative. În luna aprilie, Jasmina și părinții ei au răspuns la câteva întrebări care au venit din partea urmăritorilor. Dacă v-am făcut curioși, accesați materioalul video de mai jos.

2. Emilian Crețu – Da Sun Român

Emilian Crețu este admirat pentru carisma sa, dar și pentru clipurile pline de umor pe care le realizează. Urmăriți mai jos cel mai popular clip al său din luna aprilie. Acesta a zguduit inimile multor oameni și a fost apreciat de peste 4  mii de oameni în Social Media.

3. Iuliana Beregoi 

Iuliana Beregoi este o vloggeriță, care a ajuns cunoscută pentru vocea ei, dar și pentru abilitățile actoricești de care dă dovadă. Tânăra interpretă de muzică din Republica Moldova cucerește cu pași rapizi și publicul din România, acolo unde joacă în rolul principal, în primul serial de acțiune. Iuliana se află pe aceeași poziție ca și luna precedentă.

4. Orange Blue

Eugen Anghel este autorul proiectului ”Orange Blue”, care a debutat cu un vlog în anul 2014, iar pe canalul propriu de YouTube prezintă diverse tutoriale, trucuri și experimente haioase. Vă îndemnăm să urmăriți cel mai popular clip video a lui Eugen din luna aprilie.

5. Zâmbărele

Victoria Roșca este autoarea vlogului ”Zâmbărele”, actriţă la teatrul „Ion Creangă”, dar și o bună profesoară de dicţie. Cu fiecare episod, ne demonstrează cât de amuzante și comice pot fi unele situații cotidiene a moldovenilor. În luna aprilie, cel mai popular clip video a trecut peste 555 mii de vizualizări.

6. Banca de Bancuri

De data aceasta, Valeriu Rașcu de la ”Banca de Bancuri” ocupă poziția cu numărul 7 în topul celor mai populare vloguri din Republica Moldova. ”Banca de Bancuri” este un depozit de glume și clipuri amuzante, care ne fac să ne distrăm copios de fiecare dată. Valeriu își cucerește publicul cu mult umor și bună dispoziție.

7. Katy Black

Canalul de youtube Katy Black este deținut de vloggerița Ecaterina Pocitarenco din Moldova. Și-a publicat primul vlog în anul 2015, iar în 2018 a depășit cifra de 318 mii de abonați pe youtube.

8. Emisiunea Lumina

”Emisiunea Lumina” este un produs media de umor, realizat de către Andrei Bolocan. Vloggerul își exprimă opiniile vis-a-vis de evenimentele din țara noastră și spune lucrurilor pe nume într-o manieră umoristică.

9. Ana Beregoi

Ana Beregoi este o tânără vloggeriță pasionată de artă. Practică de câțiva ani dansul, de aceea își încântă urmăritorii cu diferite coregrafii, dar și cu multă dispoziție. Ana a urcat o poziție în luna aprilie.

10. Olesea Slaviski

Olesea Slavinschi este o tânără pasionată de gastronomie. Vlogul ei este o inspirație atunci când vrei să gătești ceva gustos. De acestă dată, autoarea ne-a surprins cu o rețetă fenomentală de tort.

11. Andreea Bostanica

Andreea Bostanica este o tânără interpretă din Moldova, care își ține fanii la curent cu activitatea ei prin intermediul vlogului. Andreea are priză în rândul adolescenților, iar în episodul din aprilie, acesta și-a surprins fanii cu un clip video drăguț.

12. AutoBlog.MD

AutoBlogMD este canalul oficial de YouTube al celui mai popular site auto din Republica Moldova. Un canal pentru toți pasionații de mașini și cai putere. Teste drive și multe lucruri interesante pentru toți iubitorii de automobile.

13. Cebotari Reghina

Un al vlog culinar este cel al Reghinei Cebotari. Acolo veți găsi rețete de patiserie explicate pas cu pas, dar și multe alte deserturi prețioase pentru inspirație în bucătărie.

14. Andrew TruckDriver

Andrei povestește din experieța sa de șofer de camion. Și-a început vlogul în 2015 ca pe un jurnal video de călătorie spre Europa. Acum Andrei are peste 70.000 de abonați pe canalul YouTube și împărtășește cu ei momentele din aventura lui prin diferite țări ale lumii.

15. Danutax

În clasamentul Blogtop urmează un vlogger din zona gastronomică. Danutax poate să vă servească un jurnal cu rețete, atunci când sunteți în criză de inspirație la bucătărie. În luna monitorizată, Danutax a urcat o poziție în clasamentul celor mai populare vloguri din Moldova.

16. Oleg Brega 

Oleg Brega este jurnalist și un cunoscut apărător al drepturilor omului.  Autorul își îndeamnă urmăritorii să fie activi civic și să se implice tot mai mult în viața socială a localității unde trăiesc. Oleg Brega ne informează și cu privire la alegerile din România.

17. Valerie’s Food Vlog

Lista vlogurilor culinare este completată de către Valeria de la ”Valerie’s Food Vlog”, locul rețetelor ușor de preparat și gustoase din bucătăria tradițională și internațională. În luna acesta, autoarea și-a bucurat urmăritorii cu o rețetă delicioasă de nuci umplute cu lapte de cocos.

18. SunChase Journey

Dacă doriți să călătoriți lumea întreagă vă recomandăm să-i urmăriți pe Luminița și Costi, un cuplu care a lasat oficiul, rutina și au pornit în goana după soare. În unul dintre clipurile din aprilie, cei doi au vizitat orașul Tokyo.

19. Qzece

”Qzece” este un canal în despre lumea, dedicat vorbitorilor de limba rusă. Dorin, autorul vlogului vine să îți demonstreze teste drive și să-ți dea sfaturi cu privire la cele mai noi automobile. Dacă ești pasionat de mașini, stai aproape.

20. Moldova Yesterday

Moldova Yesterday este un canal de Youtube de divertisment în spatele căruia se află o echipă formată din persoane creative, care provin din sfere diferite ale muncii. Aceștia regizează anumite situații amuzante din viața moldovenilor și fac haz de necaz pe seama știrilor din Moldova.

 

 

Blogtop.md este un proiect social, necomercial și apolitic care a fost creat pentru a susține și promova creatorii de conţinut online independent. Blogtop.md este dedicat bloggerilor, vloggerilor şi jurnaliştilor independenţi, indiferent de etapele la care se află, şi vine să-i conecteze pe aceştia într-o comunitate online activă, oferind și un instrument prin care își pot testa impactul vlogurilor/articolelor publicate. Totodată și publicul are la îndemână o platforma unde poate urmări toate articolele și vlogurile din Moldova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *