Cum lucrează platforma blogtop

Dupa lansarea proiectului blogtop.md, mai multi autori care s-au inregistrat pe site ne-au intrebat cum functioneaza acesta, cum isi pot edita profilul de pe platforma, cum sunt preluate articolele de pe bloguri dar si alte intrebari. O mare parte din raspunsuri sunt mentionate in termenii si conditiile site-ului dar si in FAQ. Mentionam mai jos si alte detalii despre functionarea platformei:

După ce m-am înregistrat pe blogtop, trebuie să vă expediez articolele/clipurile video?
Este suficientă doar înregistrarea pe platformă. Blogtop.md preia în mod automat toate articolele de pe blogul vostru sau în cazul vloggerilor, de pe canalele de youtube, în decurs de câteva ore de la publicare. Site-ul dispune de un agregator de conținut text și video care monitorizează toate blogurile/canalele youtube înregistrate pe blogtop.

Cum îmi editez profilul personal? Poate altcineva sa imi editeze profilul?
Pentru a edita profilul utilizați formularul de editare. Puteti edita absolut toate datele din formular. Si alti utilizatori va pot edita profilul dvs. Orice modificari facute apar pe site doar dupa ce sunt aprobate de catre un moderator. Moderatorii verifica daca informatia prezentata corespunde realitatii. Incurajam autorii inregistrati, sa ne expieze un mesaj pe e-mail sau pagina de Facebook, in cazul in care depisteaza o informatie falsa la profilul propriu.

De profilul meu are zero puncte în clasamentul blogtop?
Exista mai multe motive pentru care puteti avea zero puncte pe blogtop.md. Daca v-ati inregistrat recent pe site, atunci blogul sau canalul dvs este inca in proces de sincronizare, motiv pentru care nu este reflectat inca punctajul pe platforma. Un alt motiv pentru care aveti zero puncte este faptul ca nu ati publicat nici un articol pe blog (inc azul bloggerilor) sau niciun video pe canalul de youtube (in cazul vloggerilor). Clasamentul blogtop este format exclusiv in baza activitatii din ultimele 30 de zile. Blogtop afiseaza si punctajul din lunga precedenta (in coloana doua) pentru ca autorii sa vada care este evolutia si impactul continutului lor in luna precedenta.

Daca aveti alte intrebari sau neclaritati referitor la functionarea blogtop, ne puteti scrie pe pagina de Facebook sau la [email protected].

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *