100+ vloggeri din Moldova pe Blogtop!

Numărul vloggerilor din Moldova crește în fiecare lună iar clipurile video publicate devin virale cât ai clipi. Trendul este clar – vloggingul cunoaște cea mai rapidă ascensiune, iar dacă ai carismă și îți cunoști bine audiența, ai și rezultate. Pe Blogtop am numărat deja 105 vloggeri cu conturi pe YouTube. Iar dacă cifra vă pare mică, reamintim că aceștia au împreună circa 5 mln de urmăritori și se apropie de cifra de 1 miliard de vizualizări!

Echipa Blogtop și-a propus să monitorizeze toți vloggerii din Moldova, atât în cadrul clasamentelor zilnice actualizate la minut, cât și în cadrul topurilor lunare publicate cu regularitate la fiecare 30 de zile. În medie sunt publicate circa 350 vloguri lunar.

Deși Blogtop monitorizează doar vlogurile cu conturi de Youtube, nu trebuie să uităm și de cele încărcate prin Facebook Videos, care se bucură de o popularitate la fel de mare. Vom analiza la sfârșitul anului și comparația YouTube vs Facebook în contexul viralizării conținutului dar și a audienței prezente pe aceste două platforme gigant. Să nu uităm și de cei 8 vloggeri moldoveni care se adreseză unei audiențe străine (Roman Ursu, Marmok, Ilinca Vartic, Michelle Kennelly etc).

Dacă dețineți un vlog sau urmăriți un vlogger, îl puteți adăuga cu ușurință utilizând formularul de adăugare de pe prima pagină. Odată prezenți pe Blogtop, veți putea testa impactul clipurilor video în comparație cu alți autori.

Spor la vlogging! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *