TOP 20 vloggeri din Moldova – martie 2019

___

___

Vloggerii sunt noile vedete ale spațiului virtual, iar Blogtop a decis să-i urmărească și să îți prezinte un clasament al celor mai populari 20 autori din Moldova. În luna martie am monitorizat 115 vloggeri, care au publicat 258 clipuri video pe conturile lor de Youtube și au adunat circa 7,9 mln de vizualizări.

Topul lunar este creat exclusiv în baza activității din perioada 01-31 martie 2019 și se referă doar la activitatea vloggerilor care au canale pe YouTube.  Acesta poate fi diferit de topul vloggerilor la ora actuală. Blogtop nu monitorizează vlogurile încărcate prin Facebook videos.

___

1. Jasmina Show

În martie, ”Jasmina Show” își consolidează poziția de frunte a celor mai populari vloggeri din Moldova. Autorii vlogului: Jasmina și părinții săi vin cu o serie de clipuri video interesante, distractive și totodată educative.

2. Orange Blue

În topul Blogtop a revenit Eugen Anghel, autorul proiectului ”Orange Blue”. Pe canalul propriu de YouTube prezintă diverse tutoriale, trucuri și experimente haioase.

3. Banca de Bancuri

Unul dintre cele mai amuzante vloguri este al lui Valeriu Rașcu de la ”Banca de Bancuri”, care se regăsește azi pe locul al treilea în preferințele publicului. Tot el e primul canal de comedie din Moldova care a primit butonul de aur pentru ai săi 100.000 de urmăritori. Cel mai popular clip video a lui Valeriu a adunat peste 238 mii de vizualizări.

4. Iuliana Beregoi 

Interpreta și actrița, Iuliana Beregoi își ține un vlog de ceva vreme.  Pe vlog distribuie materiale video cu prestațiile ei de la diferite evenimente, dar și vloguri cu diverse activități.

5. Andreea Bostanica

Are 14 ani și are circa abonați peste 200 mii de abonați pe canalul său de YouTube. Este vorba despre Andreea Bostanica este o altă interpretă din topul nostru, care este pasionată de muzică și dans. Își dedică majoritatea timpului acestor pasiuni, pe care le îmbină armonios.

6. Cebotari Reghina

Atracția pentru gastronomie ne-o împărtășește, Cebotari Reghina, vlogul căreia îți va face poftă de ceva delicios cu siguranță. Autoarea te învață să gătești simplu și ușor, doar urmând pașii.

7. Emisiunea Lumina

”Emisiunea Lumina” este un produs media de umor, iar realizatorul ei, Andrei Bolocan face reportaje cu oameni speciali, în locuri nemaivazute și ”varsă lumină asupra unor evenimente notorii” de la noi din țară, dar și de peste hotarele ei.

8. Vasco Tataru

Vasco este un tânăr vlogger din Moldova care are peste 400 de mii de abonați pe contul lui de YouTube. După o perioadă în care a făcut o pauză, acum s-a întors în forță. Cel mai popular clip video încărcat pe YouTube în luna martie a ajuns să fie urmărit de cel puțin 181 mii de ori.

9. Olesea Slavinski

Rândul celor mai populari vloggeri este completat de Olesea Slavinski, un food-vlogger din Moldova. Contul său de YouTube este o sursă de informare pentru toți cei care doresc să gătească.

10. Andrew TruckDriver

Andrei este un șofer de camion care are un jurnal video de călătorie, în care împărtășește momentele cu adevărat captivante din aventura lui prin diferite țări ale lumii. În luna martie, Andrei a rămas pe aceeași poziție cu numărul 10.

11. Ana Beregoi 

Ana Beregoi este sora mai mică a Iulianei Beregoi, la fel de energică și talentată. În vlogul din martie, tânăra s-a distrat în fața camerei de luat vederi alături de bunicul ei.

12. AutoBlog MD

AutoBlogMD este canalul oficial de YouTube al celui mai popular site auto din Republica Moldova. Aici poți să găsești teste drive și sfaturi pentru toți automibiliștii.

13. Zâmbărele

Victoria Roșca, autoarea vlogului Zâmbărele este și actriţa teatrulului „Ion Creangă”. Cu fiecare episod, ne demonstrează cât de amuzante și comice pot fi unele situații cotidiene a moldovenilor.

14. Nanu Danu

Vlogul ”Nanu Danu” aparține lui Dan Cebotari, tânărul care aduce oamenilor zâmbetul pe buze. Și-a început vlogul în 2016, iar astăzi este pe placul a mii de fani care îl urmăresc online. Dacă vrei să vizionezi parodii pline de umor sau alte clipuri video inspirate din situațiile de zi cu zi, atunci canalul ”Nanu Danu” e pentru tine.

15. Burlacu TV

Un alt vlog popular este ”BurlacuTV”, creat de Mihail Burlacu. Acesta a devenit cunoscut pentru experimente sociale pe care le-a realizat atât pe străzile din Chișinău. În ultimul timp însă, Mihai face tot mai multe farse.

16. Oleg Brega

În clasamentul Blogtop urmează cunoscutul apărător al drepturilor omului, Oleg Brega. Acesta combină jurnalismul, arta cinematografică, politica și îndemnă publicul să găsească curajul să se implice mai mult în viața socială a localității unde trăiesc.

17. Danutax

Un alt vlog pe zona de culinărie este al Danielei Cibotaru. Este pasionată în secret de patiserie, de aceea pe canalul ei aveți șansa să urmăriți rețetele unor deserturi apetisante.

18. Stela Botez vlog

Înterpreta de muzică popularăși prezentatoarea, Stela Botez ține de ceva timp un vlog. Aceasta a absolvit Academia de Muzica, Teatru și Arte Plastice din Chişinău, fiind pasionată de muzică. În martie, Stela a susținut un concert la Botoșani, iar despre asta a filmat un material video.

19. SunChase Journey

Dacă doriți să călătoriți lumea întreagă vă recomandăm să-i urmăriți pe Luminița și Costi, un cuplu care a lasat oficiul, rutina și au pornit în goana după soare.

20. Vlada Boțan

Vlada Boțan este o tânară veselă și sociabilă care învață, cântă, se distrează și face vlogging. Pe canalul său de YouTube împărtășește aceste pasiuni cu fanii și prietenii ei.

 

Blogtop.md este un proiect social, necomercial și apolitic care a fost creat pentru a susține și promova creatorii de conţinut online independent. Blogtop.md este dedicat bloggerilor, vloggerilor şi jurnaliştilor independenţi, indiferent de etapele la care se află, şi vine să-i conecteze pe aceştia într-o comunitate online activă, oferind și un instrument prin care își pot testa impactul vlogurilor/articolelor publicate. Totodată și publicul are la îndemână o platforma unde poate urmări toate articolele și vlogurile din Moldova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *