TOP 20 vloggeri din Moldova – martie 2018

___

Blogtop monitorizează lunar vloggerii din Republica Moldova. Topul prezintă cei mai populari 20 de vloggeri înscriși pe platforma Blogtop. În luna martie toți vloggerii care sunt înscriși pe platforma Blogtop, au publicat circa 400 clipuri video. Vă invităm să citiți în continuare, pentru a afla cine este noul număr 1 dar și ce autori noi se mai regăsesc în topul acestei luni. Recent, Blogtop a publicat și topul bloggerilor moldoveni în martie. 

Amintim că topul vloggerilor este generat în baza algoritmului Blogtop care utilizează următoarele informații: vizualizările, comentariile, aprecierile pe YouTube a clipurilor video publicate. De asemenea sunt luate în considerație și reacțiile în social media a link-urilor/clipurilor video încărcate pe YouTube. Blogtop nu monitorizează clipurile video care sunt încărcate prin intermediul Facebook videos.

Topul lunar este creat exclusiv în baza activității din perioada 01-31 martie 2018. Acesta poate fi diferit de topul vloggerilor la ora actuală. În același timp, dacă dețineți un vlog sau urmăriți un vlogger, îl puteți adăuga cu ușurință utilizând formularul de adăugare de pe prima pagină. În prezent pe platformă sunt înregistrați 97 de vloggeri din Republica Moldova.

___

1. Jasmina Show

În luna martie, în fruntea topului celor mai populari 20 vloggeri din Moldova se află Jasmina Show, un canal pentru copii și părinți. Dacă în luna septembrie la acest canal de YouTube erau abonați peste 70 de mii de oameni, acum numărul urmăritorilor a ajuns până la 184 de mii. Jasmina și părinții ei, oferă o doză de pozitivism, împărtășind lucruri interesante pe care le fac împreună.

2. Iuliana Beregoi 

Se bucură de popularitate și tânăra interpretă de muzică din Republica Moldova, Iuliana Beregoi. Contul său de YouTube a ajuns să fie apreciat de peste 400 de abonați. Iuliana, însă, este cunoscută și pentru abilitățile sale actoricești, jucând rolul principal în primul serial de acțiune din România.

3. Andreea Bostanică

Andreea Bostanica este o tânără și talentată interpretă și vloggeriță din Moldova. Este o fire activă, creativă, pasionată de muzică și dans. Își dedică majoritatea timpului acestor pasiuni, pe care le îmbină armonios. În luna monitorizată, Andreea a urcat o poziție.

4. Ilie’s vlogs

De această dată, Ilie Bivol, vloggerul moldovean care a depăşit bariera de un milion de abonaţi pe YouTube, ocupă locul cu numărul 4 în clasamentul celor mai populare vloguri de la noi.

5. Orange Blue

Orange Blue este vlogul lui Eugen Anghel, care de fiecare dată prezintă trucuri din viață, tutoriale, experimente și alte lucruri interesante. În luna monitorizată, Eugen a publicat 5 filmulețe video și a urcat 3 poziții în topul celor mai populari 20 de vloggeri din Moldova.

6. Banca de Bancuri

Unul dintre cele mai haioase canale video din Moldova este ”Banca de Bancuri” a lui Valeriu Rașcu. Inspirate din viața cotidiană a modovenilor, filmulețele pline de umor îți fac ziua mai bună și îți ridică dispoziția. Clipul video ”Când te duci în sat cu mașina”, a fost cel mai vizualizat filmuleț a lui Valeriu, din luna martie.

7. The Duck Show

Încă un vloger deosebit de popular este este Ilie Plămădeală, realizatorul ”The Duck Show”. Pe vlog, autorul analizează și comentează pe înțelesul tuturor cele mai importante subiecte de la noi din țară, dar și de peste hotare. Clipul video despre incendiu din orașul rus Kemerovo a fost vizionat de circa 51 de mii de oameni și a sensibilizat mult publicul din Moldova.

8. Ana Beregoi

Ana Beregoi este sora mai mică a Iulianei Beregoi, la fel de energică și talentată. În paralel cu vlogul său, Ana face ore de dans și nu pierde nici o ocazie să distribuie fimulețe în care dansează și se distrează alături de prietenii ei.

9. Roman Tataru

Roman Tataru este un tânăr de 16 ani din Republica Moldova. La sfârșitul lunii martie, a depășit 50 de mii de abonați pe canalul său de YouTube, iar cu această ocazie a realizat un video pentru a mulțumi fanilor.

10. Scaun la cap

La mijlocul topului celor mai populari vloggeri din Moldova în luna martie, se află Elena Burlacu, autoarea vlogului ”Scaun la Cap”. Elena spune că se inspiră din viața cotidiană pentru a crea clipuri video pline de umor, ironie și sinceritate. Urmăriți mai jos cel mai viral clip video al Elenei în luna martie.

11. Andrew TruckDriver

Andrei este un șofer de camion care are un jurnal video de călătorie, în care împărtășește momentele cu adevărat captivante din aventura lui prin diferite țări ale lumii. De asemenea, el vine și cu sfaturi pentru toți conducătorii de TIR peste hotarele țării.

12. Midone Denis

Denis Midone este un tânăr interpret din țara noastră, o fire creativă și pozitivă, care a fost inspirat să își deschidă un vlog. Denis este pasionat de muzica din copilărie și a participat la zeci de festivaluri naționale și internaționale. Pe canalul de YouTube publică daily vlog-uri și diverse provocări, alături de prietenii lui.

13. Burlacu TV

Încă un vlog cunoscut este ”BurlacuTV”, creat de Mihail Burlacu. Acesta a devenit cunoscut pentru experimente sociale pe care le-a realizat atât pe străzile din Chișinău, dar și în capitala României. În ultimul timp, Mihai face farse și speră că prin ele să ajungă la inima oamenilor și să-i educe.

14. Jăka Bantitu’

Jăka Banditu’ sau Eugeniu Cheptănaru este un vlogger moldovean, stabilit în Statele Unite ale Americii. Proiectul a fost lansat în anul 2013 și de atunci, Eugeniu spune lucrurilor pe nume și se inspiră din evenimentele politice și sociale din Republica Moldova pentru a crea conținutul video.

15. Vlada Boțan

Vlada Boțan este o tânară veselă, sensibilă și sociabilă care iubește să cânte! Adoră să comunice despre călătorii, oameni și locuri deosebite, iar dacă ți se pare interesant, vezi vlogul de mai jos.

16. Katy Black

Un alt vlog popular, în mod special popular printre adolescenți, este cel al Ecaterinei Pocitarenco, cunoscută după numele ”Katy Black”. Publică lunar materiale video în care poveștește despre viața ei dar și despre alte evenimente interesante.17. Nanu Danu

Dan Cebotari este tânărul din spatele vlogului ”Nanu Danu”, un vlog umoristic care este pe placul a miilor de fani care îl urmăresc din martie 2016, atunci când Dan și-a început vlogul. Cu siguranță o să vă regărsiți în filmulețele lui și asta pentru că Dan este inspirat de viața de zi cu zi a moldovenilor. Dacă doriți să vedeți cum, în viziunea lui Dan, se nasc șoferii în Republica Moldova, accesați link-ul de mai jos.

18. Emisiunea Lumina

Emisiunea Lumina este un produs media de umor, realizat de Andrei Bolocan. Autorul analizează și comentează într-o manieră umoristică evenimentele notorii de la noi din țară. De această dată în vizorul autorului a fost o figură politică cunoscută din țară.

19. SunChase Journey

Dacă doriți să cunoașteți și să descoperiți cât de frumoasă este lumea în care trăim, urmăriți vlogul ”SunChase Journey”. Autorii acestuia, Luminița și Costi, vă vor oferi jurnale de călătorie din fiecare destinație turistică vizitată. În luna martie, Luminița și Costi au călătorit în Vietnam. Dacă doriți să descoperiți avetura lor prin această țară, vă recomandăm să urmăriți clipul de mai jos.

20. Dinca Vlogs

Dinca Vlogs este un canal de YouTube care conține tutoriale despre machiaj, îngrijirea pielii și a părului, dar și multe altele, dedicate în mod deosebit fetelor.  Dinca mai deține și un blog.

Blogtop.md este un proiect social, necomercial și apolitic care a fost creat pentru a susține și promova creatorii de conţinut online independent. Blogtop.md este dedicat bloggerilor, vloggerilor şi jurnaliştilor independenţi, indiferent de etapele la care se află, şi vine să-i conecteze pe aceştia într-o comunitate online activă, oferind totodată un instrument prin care își pot testa impactul vlogurilor/articolelor publicate. Totodată și publicul are la îndemână o platforma unde poate urmări toate articolele și vlogurile din Moldova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *