TOP 20 vloggeri din Moldova – februarie 2019

___

___

Blogtop a decis să monitorizeze vloggerii din Moldova și să-i prezinte pe cei mai populari 20 dintre ei în analiza de mai jos. Citește în continuare pentru a vedea care este noul lider al clasmentului în luna februarie, dar și care sunt vloggeri noi care se regăresc în clasamentul celor mai populari vloggeri din Moldova. În acestă lună am monitorizat 114 vloggeri, care au publicat 268 clipuri video pe conturile lor de Youtube și au adunat circa 8 mln de vizualizări.

Topul lunar este creat exclusiv în baza activității din perioada 01-28 februarie 2019 și se referă doar la activitatea vloggerilor care au canale pe YouTube.  Acesta poate fi diferit de topul vloggerilor la ora actuală. Blogtop nu monitorizează vlogurile încărcate prin Facebook videos.

___

1. Jasmina Show

În februarie, în fruntea clasamentului Blogtop a urcat Jasmina Show, un vlog pentru copii și părinți, unde o să găsești videoclipuri vesele, interesante, distractive și totodată educative. În luna monitorizată, întreaga familie s-a distrat la munte, iar cum și-au petrecut vacanța urmăriți în clipul de mai jos.

2. Banca de Bancuri

În lupta celor mai populari vloggeri din Moldova intră și Valeriu Rașcu de la Banca de Bancuri, un depozit al celor mai bune glume și cele mai amuzante momente din viața de zi cu zi. În februarie, Valeriu a fericita ocazie să primească butonul de argint de la Youtube, iar despre asta vedeți în materialul de mai jos.

3. Iuliana Beregoi

Pe aceeași poziție ca și în topul precedent se găsește interpreta de muzică din Republica Moldova, Iuliana Beregoi.  Deține un vlog  care menține o activitate constantă și activă. Dacă ești curios să vezi cum își face bagajele interpreta, accesează link-ul de mai jos.

4. Emisiunea Lumina

”Emisiunea Lumina” este un produs media de umor, iar realizatorul ei, Andrei Bolocan face reportaje cu oameni speciali, în locuri nemaivazute și ”varsă lumină asupra unor evenimente notorii” de la noi din țară, dar și de peste hotarele ei. În luna monitorizată, alegerile parlamentare a fost unul dintre subiectele fierbinți din clipurile lui Andrei Bolocan.

5. The Duck Show

Ilie Plămădeală, realizatorul emisiunii ”The Duck Show”, a revenit în forță la vlogul său cu mai multe episoade referitoare la subiectul alegerilor parlamentare din februarie.

6. Ana Beregoi

Ana este sora tinerei interprete Iuliana Beregoi și la fel ca și sora sa este pasionată de muzica și dans. Îl practică de câțiva ani, de aceea își încântă tinerii urmăritorii cu diferite coregrafii, dar și cu multă dispoziție.

7. Zâmbărele

Autoarea vlogului ”Zâmbărele”, Victoria Roșca, este actriţă la teatrul „Ion Creangă”, dar și profesoară de dicţie. Timpul său liber și-l ocupă filmând clipuri video despre durerile și bucuriile omenești de fiecare zi, care prind bine la public. Cel mai popular video din luna februarie a fost vizualizat de peste 450 de mii de persoane.

8. Andreea Bostanica

Andreea Bostanica este o tânără interpretă și vloggeriță din Moldova. Este o fire activă, creativă, pasionată de muzică și dans. Își dedică majoritatea timpului acestor pasiuni, pe care le îmbină armonios.

9. Ruxy

Vlogul Ruxy este un “produs” ce conține ironie, sarcasm și dulceață. Nu este recomandat persoanelor fără simțul umorului. Vă invităm să urmăriți cel mai viral material video din luna februarie a Ruxandrei.

10. Andrew TruckDriver

Andrei este un șofer de camion care are un jurnal video de călătorie, în care împărtășește momentele cu adevărat captivante din aventura lui prin diferite țări ale lumii. În luna monitorizată, Andrei a mers într-o călătorie prin Germania, iar cum a fost vă spune în clipul de mai jos.

11. Nanu Danu

Dan Cebotari este tânărul din spatele vlogului ”Nanu Danu”, un vlog umoristic care este pe placul a miilor de fani care îl urmăresc din martie 2016, atunci când Dan și-a început vlogul. Cu siguranță o să vă regărsiți în filmulețele lui și asta pentru că Dan este inspirat de viața de zi cu zi a moldovenilor.

12. Oleg Brega

Cunoscutul apărător al drepturilor omului, Oleg Brega, combină jurnalismul, arta cinematografică, politica și îndemnă publicul să găsească curajul să se implice mai mult în viața socială a localității unde trăiesc. În februarie, autorul a comentat rezultatele alegerilor parlamentare, material ce a strâns peste 18 mii de vizualizări pe contul său de YouTube.

13. Cebotari Reghina

Reghina este un food-vlogger care ține un jurnal cu rețete variate, pentru toate gusturile. Este în mod deosebit pasionată de patiserie, iar dacă ești în criză de imaginație, poți să accesezi canalul de YouTube al Reghinei.

14. Ilie’s vlogs

Ilie’s vlogs a decis să ia o pauză de la social media, iar despre asta ne vorbește în episodul din februarie. Autorul spune că și-a oferit platforma pentru prietenul său Mike, care are un canal de gaming în Italia. Pentru mai multe detalii, urmărește clipul de mai jos.

15. Olesea Slavinski

Un alt vlog care te poate convinge să începi să gătești este cel al Olesei Slavinski. Canalul ei este unul foarte util când ai nevoie de niște idei pentru a pregăti ceva gustos. În luna februarie, Olesea a gătit o rețetă cu totul specială.

16. Stela Botez vlog

Pe lângă blogul său, interpreta Stela Botez ține și un vlog. Aceasta a absolvit Academia de Muzica, Teatru și Arte Plastice din Chişinău, fiind pasionată de muzică. Pe canalul său de YouTube își promovează muzica, dar publică și materiale video pentru rubrica ”O zi cu mine”.

17. AutoBlog MD

AutoBlogMD este canalul oficial de YouTube al celui mai popular site auto din Republica Moldova. În februarie a ținut să ne prezinte unul dintre cele mai așteptate test drive-uri din acest an, pe care poți să îl urmărești mai jos.

18. Burlacu TV

Un alt vlog popular este ”BurlacuTV”, creat de Mihail Burlacu. Acesta a devenit popular pentru farsele pe care le-a realizat atât pe străzile din Chișinău.

19. Danutax

Danielei Cibotaru este și ea interesată de gastronomie. Pe canalul acesteia vei găsi cele mai interesante rețete pe care să le prepari chiar la tine în bucătărie.

20. Katy Black

Canalul de youtube Katy Black este deținut de vloggerița Ecaterina Pocitarenco din Moldova. Și-a publicat primul vlog în anul 2015, iar în 2019 a depășit cifra de 312.000 de abonați pe YouTube.

Blogtop.md este un proiect social, necomercial și apolitic care a fost creat pentru a susține și promova creatorii de conţinut online independent. Blogtop.md este dedicat bloggerilor, vloggerilor şi jurnaliştilor independenţi, indiferent de etapele la care se află, şi vine să-i conecteze pe aceştia într-o comunitate online activă, oferind și un instrument prin care își pot testa impactul vlogurilor/articolelor publicate. Totodată și publicul are la îndemână o platforma unde poate urmări toate articolele și vlogurile din Moldova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *