TOP 20 vloggeri din Moldova – septembrie 2018

___

 

De la vloggeri de lifestyle, divertisment sau gătit, youtuberii din Moldova au mii de fani care îi urmăresc constant. Blogtop revine cu o nouă analiză, de acestă dată a celor mai bune vloguri ale lunii septembrie. Toți vloggerii înregistrați pe platforma Blogtop au publicat în luna monitorizată 234 de clipuri video, care au acumulat 9,7 mln de vizualizări pe YouTube, iar cele mai accesate au fost prezentate anterior într-o analiză separată. 

Topul lunar este creat exclusiv în baza activității din perioada 01-30 septembrie 2018. Acesta poate fi diferit de topul vloggerilor la ora actuală. Dacă dețineți un vlog sau urmăriți un vlogger, îl puteți adăuga cu ușurință utilizând formularul de adăugare de pe prima pagină.

___

1. Iuliana Beregoi

Iuliana Beregoi a revenit în fruntea clasamentului celor mai populari vloggeri din Moldova în luna septembrie. Pe vlog, tânăra interpretă postează materiale video cu prestațiile ei de la diferite evenimente, dar și video cu diverse activități de zi cu zi.

2. Jasmina Show

”Jasmina Show” este un canal pentru copii și părinți, unde o să găsești videoclipuri vesele, interesante, distractive și totodată educative, istorii personale, provocări și multe jocuri pe care le puteți încerca cu familia. Anul acesta Jasmina a mers pentru prima dată la școală,  iar cum a decurs ziua  puteți vedea urmărind videoclipul de mai jos.

3. Ilie’s vlogs

Ilie Bivol a  revenit pe canalul său de YouTube, publlicând 6 clipuri video și urcând 3 poziții în luna septembrie. Cel mai popular episod publicat de Ilie a fost Turul Casei:

4. Zâmbărele

Victoria Roșca, autoarea vlogului ”Zâmbărele” este actriţa teatrulului „Ion Creangă”, dar și o bună profesoară de dicţie. În luna monitorizată unul dintre clipurile video publicate a devenit viral în online-ul moldovenesc și a fost menționat într-uo analiză separată pe Blogtop.md.

5. Ana Beregoi

Ana este sora tinerei interprete Iuliana Beregoi și la fel ca și sora sa este  pasionată de muzica și dans. Îl practică de câțiva ani, de aceea își încântă tinerii urmăritorii cu diferite coregrafii, dar și cu multă dispoziție.

6. Andreea Bostanica

Andreea Bostanica este o vloggeriță din Moldova care este pasionată și de muzică. Andreea a reușit să se facă remarcată în rândul tinerilor, peste 158.500 de abonați urmărindu-i activitatea pe contul ei de YouTube.

7. Vasco Tataru

Vasco Tataru este un tânăr pasionat de vlogging din Moldova care are peste 360 de mii de abonați pe contul lui de YouTube. Pe vlog distribuie lucruri interesante și provocări pe care le primește de la urmăritorii săi.

8. Banca de Bancuri

Printre cei mai populari vloggeri din Moldova se numără și Valeriu Rașcu de la ”Banca de Bancuri”. Acolo sunt depozitate ”cele mai bune glume și cele mai amuzante momente din viața de zi cu zi”, spune autorul.

9. Emisiunea Lumina

”Emisiunea Lumina” este un produs media de umor, iar realizatorul ei, Andrei Bolocan face reportaje cu oameni speciali, în locuri nemaivazute și ”varsă lumină asupra unor evenimente notorii” de la noi din țară, dar și de peste hotarele ei.

10. Andrew TruckDriver

Andrei este un șofer de camion care are un jurnal video de călătorie, în care împărtășește momentele cu adevărat captivante din aventura lui prin diferite țări ale lumii. De asemenea, vine și cu sfaturi pentru toți conducătorii de TIR de peste hotarele țării.

11. Burlacu TV

Un alt vlog popular este ”BurlacuTV”, creat de Mihail Burlacu. Acesta și-a început activitatea în anul 2017 și a reușit să cucerească publicul cu diferite farse, experimente sociale și vloguri interesante. Astăzi peste 44,000 de fani îi urmăresc vlogul.

12. Emilian Crețu – Da Sunt Român

Emisiunea ”Da Sunt Român” este prezentată de actorul Emilian Crețu, căruia îi reușește de minune să intre în pielea a mai multor personje cunoscute. În luna septembrie, autorul filmulețelor amuzante inspirate din viața cotidiană a cucerit publicul cu mult umor și bună dispoziție.

13. Vlada Boțan

Vlada Boțan este o tânară veselă și sociabilă care învață, cântă, se distrează și face vlogging. Pe canalul său de YouTube împărtășește aceste pasiuni cu fanii și prietenii ei.  Vă învităm să urmăriți cel mai popular clip video încărcat pe canalul său de YouTube în luna septembrie.

14. Oleg Brega

Cunoscutul apărător al drepturilor omului, Oleg Brega, combină jurnalismul, arta cinematografică, politica și îndemnă publicul să găsească curajul să se implice mai mult în viața socială a localității unde trăiesc.

15. SunChase Journey

SunChase Journey este canalul unui cuplu care își cuceresc urmăritorii prin locurile inedite care le vizitează. Luminița și Costi țin un jurnal video de călătorii, unde publică recenzii despre destinațiile vizitate. Vă puteți îndrăgosti și voi de Sri Lanka, dacă veți accesa link-ul de mai jos.

16. Mount’s vlog

”Mount’s Vlogs” este vloggerul din Moldova care ne povestește despre experiența sa în calitate de șofer de TIR în America. Dacă ești pasionat de mașini, stai aproape.

17. Zdarova Natasha

Canalul lui Ilie Prodan, ”Zdarova Natasha” a revenit în topul celor mai populare vloguri din Moldova.  Autorul continuă să surprindă cu ”știrile din Moldova prezentate altfel”. În septembrie a făcut haz de necaz pe seama unui eveniment din țară, iar clipul video de pe canalul său de YouTube a adunat peste 11 mii de vizualizări.

18. Ruxy

Ruxandra Ghimp este o vloggeriță din Moldova. Vlogul Ruxy este un “produs” ce conține ironie, sarcasm și dulceață. Nu este recomandat persoanelor fără simțul umorului. În luna monitorizată, a încărcat un singur clip video care a strâns peste 4 mii de vizualizări. Vă invităm să-l urmăriți mai jos.

19. Valerie’s Food Vlog

Valerie’s Food Vlog” este locul rețetelor ușor de preparat și gustoase din bucătăria tradițională și internațională. În luna acesta, autoarea și-a bucurat urmăritorii cu o rețetă delicioasă de sandwich.

20.  Veronica Sandul

”Nu există vârstă pentru a te simți in armonie cu sine și cu cei din jur…având o frumusețe interioară și exterioară”, așa îți descrie Veronica Sandul vlogul.  Un vlog pentru persoane după 35 ani cu o motivație pentru o înaintare în vârstă frumos și elegant. Are 3 mii de abonați și o activitate bogată, publicând în luna septembrie 13 clipuri video.

Blogtop.md este un proiect social, necomercial și apolitic care a fost creat pentru a susține și promova creatorii de conţinut online independent. Blogtop.md este dedicat bloggerilor, vloggerilor şi jurnaliştilor independenţi, indiferent de etapele la care se află, şi vine să-i conecteze pe aceştia într-o comunitate online activă, oferind și un instrument prin care își pot testa impactul vlogurilor/articolelor publicate. Totodată și publicul are la îndemână o platforma unde poate urmări toate articolele și vlogurile din Moldova.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *