TOP 20 vloggeri din Moldova – august 2018

___

Blogtop continuă să monitorizeze vloggerii din Republica Moldova. Topul prezintă cei mai populari 20 de vloggeri înscriși pe platforma Blogtop în luna august.

Topul lunar este creat exclusiv în baza activității din perioada 01-31 august 2018. Acesta poate fi diferit de topul vloggerilor la ora actuală. În același timp, dacă dețineți un vlog sau urmăriți un vlogger, îl puteți adăuga cu ușurință utilizând formularul de adăugare de pe prima pagină.

___

1. Jasmina Show

Jasmina este cea mai mică vloggeriță din topul Blogtop, iar ”Jasmina Show” este un canal pentru copii și părinți, unde o să găsești videoclipuri vesele, interesante, distractive și totodată educative, istorii personale, provocări și multe jocuri pe care le puteți încerca cu familia.

2. Vasco Tataru

Pe locul secund s-a poziționat Vasco Tataru, un tânăr pasionat de vlogging din Moldova care are peste 300 de mii de abonați pe contul lui de YouTube. Pe vlog distribuie lucruri interesante și provocări oe care le primește de la urmăritorii săi.

3. Iuliana Beregoi

Vloggerița și tânăra interpretă de muzică din Republica Moldova, Iuliana Beregoi cucerește cu pași rapizi și publicul din România, acolo unde este apreciată din ce în ce mai mult. Pe vlog postează materiale video cu prestațiile ei de la diferite evenimente, dar și video cu diverse activități.

4. Ana Beregoi

Ana este sora tinerei interprete Iuliana Beregoi,  și ea pasionată de artă. Practică de câțiva ani dansul, de aceea își încântă urmăritorii cu diferite coregrafii, dar și cu multă dispoziție.

5. Andreea Bostanica

Andreea Bostanica este o vloggeriță din Moldova care este pasionată și de muzică. Andreea are priză în rândul tinerilor, peste 152.900 de abonați urmărindu-I activitatea pe contul ei de YouTube.

6. Ilie’s vlogs

Ilie Bivol, singurul vlogger din Moldova care a depăşit bariera de un milion de abonaţi pe YouTube, ocupă locul șase în topul celor mai populari vloggeri din luna august. În luna monitorizată, Ilie a publicat 2 materiale video pe canalul de Youtube și a adunat peste 337.400 vizualizări.

7. Banca de bancuri

Valeriu Rașcu a devenit foarte popular pe Facebook, unde peste 143 mii de fani îi urmăresc filmulețele care prezintă situații amuzante și ironice din viața noastră cotidiană. A început să filmeze în 2016 și de atunci bucură internauții cu clipuri din ce în ce mai amuzante.

8. Vlada Boțan

Vlada Boțan este o tânară veselă, sensibilă și sociabilă care adoră să cânte! Iubește muzica și dansul! Are 52.000 de abonați pe YouTube, cu care adoră să comunice despre călătorii, oameni și locuri deosebite.

9. Andrew TruckDriver

Andrei este un șofer de camion care și-a început vlogul în 2015 ca pe un jurnal video de călătorie spre Europa. Acum Andrei are peste 48.800 de abonați pe contul YouTube și împărtășește cu ei momentele din aventura lui prin diferite țări ale lumii.

10. Katy Black

Un alt vlog popular, în mod special popular printre adolescenți, este cel al Ecaterinei Pocitarenco, cunoscută după numele ”Katy Black”. Publică materiale video în care poveștește despre viața ei dar și despre alte evenimente interesante.

11. Zâmbărele

Victoria Roșca, autoarea vlogului Zâmbărele este actriţa teatrulului „Ion Creangă”, dar și o bună profesoară de dicţie. Cu fiecare episod, ne demonstrează cât de amuzante și comice pot fi unele situații cotidiene a moldovenilor.

12. Burlacu TV

În luna august Mihail Burlacu, autorul vlogului ”BurlacuTV” a urcat 3 poziții, clasându-se pe locul al 12 de data aceasta. Acesta a devenit cunoscut pentru experimente sociale pe care le-a realizat atât pe străzile din Chișinău, dar și în capitala României.

13. Nanu Danu

Vlogul ”Nanu Danu” aparține lui Dan Cebotari, tânărul care aduce oamenilor zâmbetul pe buze. Autorul vlogului creează conținut plin de umor, iar dacă vrei să vizionezi parodii sau alte clipuri video inspirate din situațiile de zi cu zi, atunci canalul ”Nanu Danu” e pentru tine.

14. Scaun la cap

Un alt vlogger cunoscut, în mod special pe Social Media este Elena Burlacu, autoarea vlogului ”Scaun la Cap”.  Susține că se inspiră din viața cotidiană pentru a crea clipuri video pline de umor, ironie și sinceritate. Vă invităm să-i urmăriți cel mai popular clip video din luna august.

15. Oleg Brega

Oleg Brega este jurnalist și un cunoscut apărător al drepturilor omului. Păstrează o activitate constantă, publicând în luna august 71 de clipuri video pe canalul său de YouTube, mai mult decât oricare alt vloger pe blogtop.md.

16. Ionela Țaruș

Vloggerița Ionela Țăruș este o tânără dansatoare din Moldova. A devenit cunoscută publicului larg încă de la vârsta de cinci ani, atunci când a participat la un concurs de talente alături de partenerul său, Mihai Ungureanu.

17. Mount’s vlogs

Mount’s Vlogs este vlogul unui tânăr din Moldova care povestește experiența sa în calitate de șofer de TIR și despre viața moldovenilor în America. Dacă doriți să vedeți cum arată cel mai mare baraj din SUA urmăriți video-ul de mai jos.

18. SunChase Journey

Dacă doriți să cunoașteți și să descoperiți cât de frumoasă este lumea în care trăim, urmăriți vlogul ”SunChase Journey”. Autorii acestuia, Luminița și Costi, vă vor oferi jurnale de călătorie din fiecare destinație turistică vizitată.

19. Emisiunea Lumina

Emisiunea Lumina este un produs media de umor, realizat de Andrei Bolocan. Autorul analizează și comentează într-o manieră umoristică evenimentele notorii de la noi din țară. Accesați link-ul de mai jos pentru a urmări cel mai vizualizat material video publicat pe canalul său de YouYube din luna august.

20. Close up – Recenzie film

Close Up este un proiect în care se vorbește despre film. Autorul lui, regizorul Ion Usatîi aduce invitați interesați de acest domeniu, alături de care dezbate diferite subiecte, discutp despre filme bune, curioase de diferite genuri și din diferite colțuri ale lumii.  La moment distribuie 2-3 recenzii de film săptămânal.


Blogtop.md este un proiect social, necomercial și apolitic care a fost creat pentru a susține și promova creatorii de conţinut online independent. Blogtop.md este dedicat bloggerilor, vloggerilor şi jurnaliştilor independenţi, indiferent de etapele la care se află, şi vine să-i conecteze pe aceştia într-o comunitate online activă, oferind și un instrument prin care își pot testa impactul vlogurilor/articolelor publicate. Totodată și publicul are la îndemână o platforma unde poate urmări toate articolele și vlogurile din Moldova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *