TOP 20 vloggeri din Moldova – aprilie 2018

___

În luna aprilie, vloggerii înscriși pe platforma Blogtop au fost foarte inspirați de evenimentele actuale din societatea nostră, publicând pe canalele lor de YouTube 327 de clipuri video.  Vă invităm să-i cunoașteți pe cei mai populari 20 vloggeri din Moldova în luna aprilie, dar și să urmăriți cele mai virale materiale din această perioadă.

Topul lunar este creat exclusiv în baza activității din perioada 01-30 aprilie 2018. Acesta poate fi diferit de topul vloggerilor la ora actuală. În același timp, dacă dețineți un vlog sau urmăriți un vlogger, îl puteți adăuga cu ușurință utilizând formularul de adăugare de pe prima pagină. În prezent pe platformă sunt înregistrați 97 de vloggeri din Republica Moldova.

___

1. Iuliana Beregoi

Carisma și personalitatea au adus-o pe tânăra interpretă Iuliana Beregoi pe poziți de lider în topul celor mai populari vloggeri din Moldova. Pe lângă muzică, Iuliana este cunoscută și pentru rolul său în primul serial de acțiune din România. În luna aprilie a lansat o nouă piesă și un nou videoclip, pentru care deja a strâns mii de vizualizări.

2. Jasmina Show

Jasmina Show este un canal pentru copii și părinți, unde o să găsești videoclipuri vesele, interesante, distractive și totodată educative. Dacă sunteți curioși să aflați cum au trecut sărbătorile pascale la țară, atunci vă invităm să accesați link-ul de mai jos.

3. Ilie’s vlogs

În luna monitorizată, Ilie, vloggerul moldovean cu 1,33 mln de abonați pe canalul său de YouTube, ocupă locul numărul trei în clasamentul celor mai populari vloggeri de la noi. În cel mai nou material video din aprilie, Ilie îi face o farsă unui bun prieten. episod care a cumulat peste 347 mii de vizualizări pe canalul său de YouTube.

4. Ana Beregoi

Ana Beregoi este sora mai mică a Iulianei Beregoi, la fel de energică și talentată. În paralel cu vlogul său, Ana face ore de dans și nu pierde nici o ocazie să distribuie fimulețe în care dansează și se distrează alături de prietenii ei. În timpul ei liber îi place să participe și să lanseze provocări pentru prietenii virtuali. În luna monitorizată, vlogul Anei a urcat 4 poziții.

5. Andreea Bostanică

Andreea Bostanica este o tânără și talentată interpretă și vloggeriță din Moldova. O fire activă, creativă, pasionată de muzică și dans. Își dedică majoritatea timpului acestor pasiuni, pe care le îmbină creativ. În luna aprilie, Andreea a ajuns la 100 de mii de abonați și cu ocazia asta și-a lansat primul său videoclip din carieră.

6. Vlada Boțan

Vlada Boțan este o tânară veselă, sensibilă și sociabilă care iubește să cânte! Adoră să comunice despre călătorii, oameni și locuri deosebite. În luna aprilie, Vlada și-a lansat a treia piesă, pe care o dedică tuturor adolescenților și care a strâns într-un timp scurt mii de vizualizări.

7. Andrew TruckDriver

Andrei este un șofer de camion care are un jurnal video de călătorie, în care împărtășește momentele cu adevărat captivante din aventura lui prin diferite țări ale lumii. De asemenea, el vine și cu sfaturi pentru toți conducătorii de TIR peste hotarele țării. Filmează și postează vloguri pentru toți doritorii de a cunoaște bucătăria din spatele acestui tip de activitate.

8. Emisiunea Lumina

Emisiunea Lumina este un produs media de umor, realizat de Andrei Bolocan. Autorul analizează și comentează într-o manieră umoristică cele mai relevante evenimentele din țară. În ultima perioadă a reflectat acțiunile persoanelor implicate în campania electorală.

9. Orange Blue

Orange Blue este vlogul lui Eugen Anghel, care de fiecare dată prezintă trucuri din viață, tutoriale, experimente și alte lucruri interesante. În aprilie, Eugen a publicat 5 filmulețe video și a urcat 3 poziții în topul celor mai populari 20 de vloggeri din Moldova. Dacă îți place să fii inventiv, accesează link-ul de mai jos și urmărește vlogul lui Eugen.

10. The Duck Show

Ilie Plămădeală, realizatorul emisiunii ”The Duck Show”, a revenit în forță la vlogul său cu mai multe episoade și evenimente analizate în detaliu și fără filtre. Pe vlog, autorul analizează și comentează pe înțelesul tuturor cele mai importante subiecte de la noi din țară, dar și de peste hotare. În episodul din luna aprilie, The Duck Show vine să dezmintă unele lucruri despre sistemul electoral mixt.

11. Denis Midone

Denis Midone este un tânăr interpret din țara noastră care a fost inspirat să își deschidă un vlog. Este pasionat de muzica din copilărie și a participat la zeci de festivaluri naționale și internaționale. În luna aceasta, filmulețul realizat alături de Iuliana Beregoi a acumulat peste 158 mii de vizualizări.

12. Zâmbărele

Autoarea vlogului ”Zâmbărele”, Victoria Roșca, este actriţă la teatrul „Ion Creangă”, dar și profesoară de dicţie. Timpul său liber și-l ocupă filmând clipuri video despre durerile și bucuriile omenești de fiecare zi, care prind bine la public. Cel mai popular video din luna aprilie a fost vizualizat de peste 60 de mii de persoane.

13. Oleg Brega

Oleg Brega este jurnalist și un cunoscut apărător al drepturilor omului. Peste 29 de mii de oameni îi urmăresc jurnalele pe canalul de Youtube. În aprilie se poziționează pe locul al 13 în topul celor mai populari vloggeri din Moldova. Cu ocazia Zilei Drapelului de Stat, autorul a oranizat un live provocând cetățenii la discuție.

14. Ruxy

Vlogul Ruxy este un “produs” ce conține ironie, sarcasm și dulceață. Nu este recomandat persoanelor fără simțul umorului. Vă invităm să urmăriți cel mai viral material video din luna aprilie a Ruxandrei:

15. Burlacu TV

Un alt vlog viral este ”BurlacuTV”, creat de Mihail Burlacu. Acesta a devenit cunoscut pentru experimente sociale pe care le-a realizat atât pe străzile din Chișinău, dar și în capitala României. În ultimul timp, Mihai face farse și speră că prin ele să ajungă la inima oamenilor dar totodată și să-i educe.

16. SunChase Journey

Dacă doriți să cunoașteți și să descoperiți cât de frumoasă este lumea în care trăim, urmăriți vlogul ”SunChase Journey”. Autorii acestuia, Luminița și Costi, vă vor oferi jurnale de călătorie din fiecare destinație turistică vizitată. În luna martie, Luminița și Costi au călătorit în Indonezia. Dacă doriți să descoperiți aventura lor prin această țară, vă recomandăm să urmăriți clipul de mai jos.


17. Ana Ciorici Vlogs

Ana are 30 de ani și este makeup artist la propriul Salon de Frumusețe care-i poartă numele. Pe vlog poți descoperi împreună cum e să crești doi copii, să călătorești cu ei, să faci tutoriale de makeup și să redescoperi moda cu ținute stilate. Recent, Ana s-a mutat în Amsterdam, iar în aprilie vorbește despre sistemul de învățământ din Olanda.

18. Cătălin Lungu

Cătălin Lungu, student la actorie în cadrul Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice (AMTAP) și Radu Sarbei sunt doi tineri talentați, care împreună fac Proiectul Zero Doi, unde realizează o serie de parodii originale și pline de umor. Băieții au devenit renumiți peste noapte realizând emisiunea lor de divertisment, dar și apreciați pentru carisma și felul artistic de a distra publicul. Materialul video realizat în colaborare cu Olga Verbițchi a atras atenția publicului, adunând zeci de mii de vizualizări.

19. Emilian Crețu – Da Sun Român

Emisiunea ”Da sunt Român” este prezentată de actorul și prezentatorul TV Emilian Crețu, căruia îi reușește de minune să intre în pielea a mai multor personje cunoscute. Este foarte popular și pe Social Media, unde peste 176.000 de persoane îi urmărește emisiunea pe Facebook.

20. Zdarova Natasha

Canalul lui Ilie Prodan, ”Zdarova Natasha” continuă să surprindă cu ”știrile din Moldova prezentate altfel”. Autorul dorește să atingă temele social-politice din țară și să le prezinte într-o manieră veselă și interactivă. În luna aprilie, în contextul sărbătorilor de Paște, autorul vlogului și actorul Sergiu Voloc au realizat o parodie, care nu a fost trecută cu vederea de internauți.


Blogtop.md este un proiect social, necomercial și apolitic care a fost creat pentru a susține și promova creatorii de conţinut online independent. Blogtop.md este dedicat bloggerilor, vloggerilor şi jurnaliştilor independenţi, indiferent de etapele la care se află, şi vine să-i conecteze pe aceştia într-o comunitate online activă, oferind totodată un instrument prin care își pot testa impactul vlogurilor/articolelor publicate. Totodată și publicul are la îndemână o platforma unde poate urmări toate articolele și vlogurile din Moldova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *